Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz [Prolixus] #53830 üzenetére
Ford S-Max.
2011-es.
Magában az autó nem ritka.
De a típuson belül igen.
Titanium S felszereltség.
Alcantara belső.
Küszöb és lökös spoilerek.
Stb.
Itthon de még külföldön is ebből a korszakból 90 százalékban szövet ülések vannak.
20-ból jó ha egy bőr üléses autó van eladó Alcantara még ritkább.
Olyan kocsi pedig ami alcantarás és spoileres pedig 100-ból 1.
2.0 TDCI 163 ló.Nekem fontos volt hogy ha már öregebb autóra váltok a lehető legjobbat vegyek de kinek mi a fontos.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz [Prolixus] #53800 üzenetére
Ez akkor is igaz ha a sajátod akarod lecserélni.
Nem szabad autó nélkül teli pénztárcával vásárolni.
Tavaly hirtelen eladtam az autóm (ami második autóként üzemelt nbálunk) utána kellett egy második autó szintúgy. Mivel az idő sürgetett kénytelen voltam olyat venni ami igazából nem teljesen az mint amit én szeretnék.Ebben az évben inkább ezért vettem meg az első autóm úgy hogy még a másikat nem adtam el mivel olyat találtam két hónapja amilyet azóta sem a piacon annyira ritka.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
A régebbi s maxok kb 2011 tehát ráncfelvarrás utáni autókról nincs valamilyen magyar oldal vagy prospektus amiben a kérhető extrák voltak és a felszereltségi szintek.
-
mirci18
addikt
Sziasztok
Szeretnék egy Ford S-Maxot megvenni.
Most hozták be Németországból.
A papírjait még nem láttam de az alvázszáma megvan.
Vinspy nevű oldallal lekérdeztem de ott az alapadatokon kívül még fotók sem voltak.Nem e tudtok olyan bevállt oldalt ahol le lehet kérni a gyári szervíz adatokat?
-
mirci18
addikt
Sziasztok
Úgy alakult hogy a szeretett Suzuki Wagon r+ autóm el kellett adnom így másik második autóra lesz szükségem.
Alapvetően 5-700 e ft közötti összeget szánok rá.
Ahogy látom 2003-2006 közötti modellek jöhetnek szóba.
Alapvetően VW Polo,Skoda Fabia,Opel Corsa,Opel Meriva,Ford Fiesta,Ford Fusion modellek közt keresem a jövendőbelit.
Ebben kérném ki a véleményeteket.
Több helyen olvastam hogy a Ford Fiesta egy Polohoz vagy Fabiához képest hátul elég pici a formája miatt.
Nektek erről mi a véleményetek?
Ford Fiestánál és a Fusionnél mik az ajánlott és a kerülendő motorok?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat