Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• diablo1984

veterán

válasz radi8tor #50901 üzenetére

Ma sem volt több időm foglalkozni vele, telefonálni már tudok rajta, illetve ma beálláskor a wifi jelszavam beírtam, valami sync frissítést írt, leokéztam és betoltam a garázsba. Kicsit finomítottam a hátsó távtartón, így kb 3 centire állok meg a mögöttem lévő polcoktól, így elől még kb 8 centi van az ajtó és a rendszám között, így az örömöm kb olyan mintha nyertem volna a lottón(egy hármas találattal) :))
    Illetve ma felkerültek a téli gumik rá, ezekkel higanyabb lett az autó mozgása, kicsit lágyult, a nyárival kissé keményebb volt érzetre.
    Ja meg átolvastam a papírokat amiket adtak hozzá, az 5 év gariról, a hulladék újrahasznosításról, ilyesmi, rájöttem, hogy a szervízkönyben nem kell majd semmit pecsételni, így raktam mindent be a szekrénybe, nem hordom magammal.
    Kezdem a kulcs nélküli használatot megszokni, könnyű a jót megszokni.
    A sync rendszerre majd talán hétvégén lesz időm, egyenlőre a telefonálást is szokni kell, nem esik még kézre, a gumisok is eltekergették a klímát, 18 fok klíma bekapcsal(nem tudom mit akartak vele, de ártani nem ártottak), tetszett nekik is az autó.
    Még mindig azt mondom, hogy piszok csendes a verda, ha leállítja a motort a start-stop, azt sem lehet észrevenni és gyorsan reagáll, ha indulni is kell.
    Ami számomra nem illik a beltér képében anyagminőségre, az a szálcsiszolt műanyag berakás az ablaklehúzók körül, az a focusban is alu vagy arra hajazó volt(télen az fémszerűen hideg volt), ezen is dobott volna egy szálcsiszolt alu betét oda.
    De nem zörög, nem csörög, a központi kijelző bár nem tűnik tűélesnek(lehet az alap háttér miatt, nem tudom), de szerintem teljesen jó minőségű eddig amit láttam, tapasztaltam belőle.
    U.i: első lámpák párásodnak, de még a küszöb mögött is víz volt, nem tudom, hogy átadás előtt a Tiszában moshatrák-e le, de majd nyáron kiszárad.
    U. I. 2: a ledes lámpa még mindig királyság, hátul is a tolatólámpa(azt nem tudom, hogy ledes-e, nem néztem) hatékony, szokatlanul jól lehet látni hátrafele is, a focus 1 oldali c oszlopban lévő lámpájához képest, ahol csak tippeltem, hogy betonon megyek, vagy már füvön, mert kb semmit nem láttam vele.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák