Hirdetés
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ott a pont.
Nekem csak ez az egy beta volt, de ugyanezeket ereztem en is.Szinte alig volt bug. Durvan jol optimalizalt jatek. Az en vasamon is siman elfutott annak ellenere h kiirta az elso alkalommal, h ez nem felel meg a minimumnak.
Az animaciok mozgasok szeduletesek. Nagyon tetszik.
De 18-ert, jo ok kedvezmennyel 15ert sem vennem meg azert, hogy ket het alatt megunjam.Jon szembe a csavo, tisztelgek karddal o is, kuzdunk respect. Jon a masik elkezd a pajzsos fickoval szexualis nemzo mozdulatokat csinalni... nah az ilyenbol koszi nem kerek.
Volt h tudtam h eselyem sincs a masik ellen. Egyszeruen lehetetlenseg volt.
Eger billentyuzettel is lehetett jatszani de neha nem hozta a kombokat amiket kellett volna.A sok vs 1. Amikor en utom az ellent akadalyozom es az ellen elfut. Amikor tobben utnek en nem tudok elfutni es ket utesbol levernek. Tanulni kell ok, de a gangbang nem jo. :S
Jo persze brawlban en is odaszaladtam segiteni a tarsamnak amikor lattam, hogy a naginatas ellenfelt kaptam ket rovid baltaval...Tetszik, de bazi draga. Kesobb meg csak brutal tapaszt ellenfelek lesznek. Sajnos

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Futás, futópályák
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Samsung kuponkunyeráló
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Tesla topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest