Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
A'doma
csendes tag
Vannak még itt Footstarosok? Egy-két friss reg nem ártana!
Cé Géczy megmondja a frankót!

-
Wolverine
félisten
Első bajnoki gólom

-
Wolverine
félisten
Ha valaki még nem látta volna: [link]
-
corm
senior tag
-
corm
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Hosszútávon azért jó kiindulóalap. Bár még mindig fenntartom, hogy messze nem lesz így jó a játék, ha megtartják az edzés teljes linearitását. Sokkal több tényezőt kéne bevenni, mint változó, mert így egy olyan játékos, aki most kezd az életben nemr minket utol. edig az irl foci ugye nem pont ilyen. Gondoljunk csak bele, hogy jelenleg a ivlágon legjobban sztárolt, és sokszor a világ legjobbjának nevezett futballista egy 22 éves nyálgép.

-
Wolverine
félisten
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nem véletlenül nem válaszoltam; szerintem megjósolhatatlan... Legalább 6 egyforma csapat van.
-
corm
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hát én, a gyula meg az ottó. A tóth ottó

Bocs, ennek semmi köze a kérdéshez, de most valahogy muszáj volt beirnom
-
Wolverine
félisten
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Barimeccs alapon a userek szerveztek BL-t (a Pats tegnap esett ki az elődöntőben egy döntetlennel; a továbbjutást a labdabirtoklás határozta meg és 51-49-re elbukták...) és UEFA-kupát is (a DHF már korábban elbúcsúzott, a Pécs tudtommal a 16-ig jutott, mi tegnap a 8 között búcsúztunk a Patshez hasonlóan, 1-1 lett a meccs, nálunk a csoport köt gólkülönbsége döntött; az ellenfélé 12-2 volt, a miénk 9-0...)

-
Wolverine
félisten
Ma belőttem első gólomat, és életem eddigi legjobb meccsét játszottam
Így a Pancho a nemzetközi kupában a 8 közé jutott... -
corm
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Meg az utolsó is

-
L|zsidoboz
őstag
megvan a moon tigers első bajnoki győzelme!

-
Wolverine
félisten
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
A 2 pont azért 2, mert nem 1...
Van különbség, max. a szöveges értékelésben nem látszik. -
Wolverine
félisten
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Dehogynincs

-
corm
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Már miértne lenne?
-
Wolverine
félisten
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Utóbbit mindenképp, előbbit... gőzöm sincs

-
L|zsidoboz
őstag
szerintetek védővel érdemes dribblinget és game visiont edzeni?
-
corm
senior tag
Hello!
Én arra tippelek, hogy bug igen. Minden human játékos egy bot palyert kap meg, amikor regisztrál, nem kreálódik új játékos, legalábbis addíg nem, amíg vannak botok. Szerintem az történt, hogy az előző életbeni éned, már játszott 2 meccset, és ezt elfelejtették nullázni... -
sagem
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Köszi az összefoglalót, hasznos

A tanács alapján jelentkeztem a rettegett hírű Budapest Spartacusba (konstantin Csók - ez volt a leghülyébb név amit felkínált
), és a kezdőtökét elköltöttem egy személyi edzőre, ami ugye pont annyiba kerül amennyim volt. A fizetésem 125eFt (ez heti vagy havi?), szóval pár szezonig spájzolhatok, ha jobbra akarom majd cserélni 
szerk: az miért van, hogy az adatlapomon van 2 lejátszott meccs, átlagos értékelésekkel stb, holott még nem lépett a karakter pályára. bug?
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Üdv a leendő világsztárok között!

A csapatok menedzseri azok lehetnek, akik megvették az FS Fan Gold előfizetést;az árakra most pontosan nem emlékszem...
A magyar fordítás készül, a súgó nagy része még nincs meg (olyan 50% lehet, de erről corm kolléga pontosabban tud nyilatkozni), addig is a fontosabb tudnivalók:
- az NB I-es csapatok kerete majdnem mindenhol betelt. Javaslom, hogy válassz egy szimpatikus másodosztályú botot (de lehet, hogy ott is van már human menedzser, ezt nem tudom...). Ha minden igaz, alapvetően kevés a kapus, szóval hálóőrként talán az első osztályban is van esélyed...
- mielőbb menj csapathoz, mert csak akkor kapsz edzést! Az intenzitása botoknál 90% mindenképp, humannél 100%, ha ugyanazt edzed, mint az aznapi csapatedzés, és 75%, ha más.
- napi 3 edzés van, magyar idő szerint 1:00, 9:00 és 17:00 az időpontok. Ha mindhárom alkalommal ugyanazt edzed (vagy kettőt egymás után egy napon), akkor az edzés hatékonyabb, bónuszt kapsz. (pl. fitness edzésnél egy edzés 8, kettő zsinórban 18, három zsinórban 30%-s javulást jelent)
- a szerveridő portugál/Greenwich, azaz egy órával a miénk mögött van. A meccsek időpontja 15:00, bajnokik szombaton, barátságosok szerdán vagy csütörtökön. Botcsapatban biztosan játszani fogsz human playerként, így van beállítva a rendszer.
- ha a fitnessed 90% alatt van, akkor büntetést kapsz az edzésedre, ennek mértéke jelenleg még nem ismert. A bünti annál nagyobb, minél gyengébb a fitnessed és minél magasabb az edzett skilled.
- mihamarabb költs személyi edzőre (Norbi
)! Javítja az edzéshatékonyságot. A skilled szintje kerekített, 0,49-ig 0, 0,50-től 1 (egészen 1,49-ig). Egy szintlépés 0-ról 1-re a Norbi szintjétől függően 5-6 edzés, 1-ről 2-re értelemszerűen 10-12. Mivel a kapusoknak kevesebb edzhető skillje van, így az ő fejlődésük lassabb.
Ha van még kérdésed, zargass minket akár ingame is...
Én Ferenc Dudás néven a Panchoban sertepertélek a középpályán. -
sagem
addikt
No, regeltem én is, egyelőre csapatválasztás előtt állok. Ha jól értem készül a fordítás, igaz? Ennek örülnék, mert nincs nagy kedvem olyan soook angol szövegen átrágni magam ha lesz magyar help is megvárom;) Az lenne a kérdésem, hogy mitől függ, hogy egy-egy csapatnál ki a manager? Ill még az is, hoy nyugodtan klikkelje rá vmelyik NB1es csapatra és felvesz majd a manager?
-
Wolverine
félisten
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Lehet, hogy kiesünk idén, 3 éves programunk van, hosszútávú fejlődésre megyünk

-
Wolverine
félisten
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ferenc Dudás a Panchoban. Öcsi bácsi tiszteletére a Spartacus idén feketében játszik ezen a néven.
-
Wolverine
félisten
A héten bővült a magyar bajnokság, megjelent a másodosztály is; így 640 usernek van maximálisan hely

-
corm
senior tag
Jelentem, lassacskán elkészül a magyar fordítás is, a híreket már teljes egészében lefordítottam, a többiek pedig a menü nagyrészével is készen vannak. Már csak a szabályzat van hátra.
-
corm
senior tag
Tordai Áron on board.

-
Wolverine
félisten
Beélesítették a magyar ligát; Ferenc Dudás a Miskolc Spartacusban az általam edzett ifjonc

-
Wolverine
félisten
Kikerült a főoldalra is: kábé kedden indul a magyar liga, addig Mo-ról nem fogadnak regisztrációkat...

-
Wolverine
félisten
A kiöregedés állítólag csak 6 IRL év múlva fog jelentkezni
A fejlődés meg edző- és meccsfüggetlen nagyrészt; ha fizetsz saját személyi edzőt, akkor gyorsul ugyan, de annak annyi az ára, mint a kezdőtőkéd 
A jelek szerint most nem engedik a magyar regisztrációkat, a Sokkerről többen is panaszolták, hogy nem megy...
Ha elindult Magyarország is, akkor jelzem majd.
SLYM, a nyelv nemcsak angol, van portugál is alapból, mert ők fejlesztik
A játék ezen a héten indult, gondolod, hogy ennyi idő alatt le lehet fordítani? 
-
corm
senior tag
Egyébként, ezzel a típusú játékmenettel csak egy igazán fogós kérdés van. Mi van, ha kiöregszel? Illetve nyilván az elején nem lesznek olyan jók a klubok, az edzők stb. Így lassabban fogunk fejlődni. Aki mondjuk a 2.-3. szezonban regisztrál ilyen szempontból nagy előnye lesz, mi meg túl gyorsan elmehetünk nyugdíjba
Szerintetek? -
corm
senior tag
Hm, ahogy nézem ez most végre tényleg egy olyan játék lesz, amiben a kezdetektől jelen leszünk, mint magyarok, meg mint egyedi juzerek is, tehát nyitott a kapu, és nem lesznek olyan gondok, mint kezdetben a htben a svédekkel, vagy sokkerben a lengyelekkel.
Viszont, az azért érdekes, hogy kikötik, hogy valós ícímet kell megadni. Ez kicsit durva, mi köze a játékhoz? Én elsőre egy ''...''-al regeltem, lehet emiatt törlik is egyből
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Gyorsan változnak a dolgok... A jövő héttől már Magyarország is a választható országok között lesz.
-
Wolverine
félisten
Új online futballmenedzserjáték a piacon a Planetarium Manager fejlesztőitől!
Amiben különbözik az eddigiektől: itt nem egy csapatot kell edzeni, hanem egy játékost kell nevelgetni virtuálisan... 
Az egész a héten indult, a legtöbb magyar jelenleg Ausztriába regisztrált, mivel Magyarország még nem került be a választható nemzetek közé (amikor bekerül, természetesen a jelenlegi játékosodat viheted majd magaddal az új ligába, az még nincs eldöntve, választhatsz-e majd új nevet)... Angolul (vagy protugálul
) tudni kell hozzá 
Itt található: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lézervágás, gravírozás
- További aktív témák...
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az utolsó postom óta nyertem némi fémet a Pancho tagjaként 

Nem tudom, szerintem csak yóóó, ha van verseny; én inkább azt látnám szívesen, ha év végén lenne osztályozó is... Beleférne az idénybe, és a 8-ból 4 kieső sok.

szerencsére avi-ban fel vannak töltve