Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harrylles
aktív tag
Közben lemondtam a MU-tól.
Már csak angol szöv.kap. vagyok (mert hát annak is kineveztek) de inkább kezdtem újat a Reallal. Eddig eladtam Beckhamet, hoztam De Jongot, Podolskit. Még csak 2004 novembere van. Már megegyeztem Jorge Andradéval, de jó lenne még Del Horno, Joaquín, Xabi Alonso, és Fernando Torres is.. 
-
Juve
aktív tag
Utolsó pillanatban eladtam még Gallas-t 8,5m-ért a Bayernnek és gyorsan vettem 1 fiatal védőt Kompany személyében.
További meccseim:
Chelsea - Blackburn 2:0
Middlesborough - Chelsea 0:3
Chelsea - Crystal Palace 3:0
Portsmouth - Chelsea 2:4
Chelsea - Charlton 4:0
Mufc - Chelsea 2:1
Monaco - Chelsea 1:4
Chelsea - Liverpool 2:0
Aston Villa - Chelsea 3:3
Chelsea - Valencia 1:2
Chelsea - Tottenham 1:0
3. vok a bajnokságan az Arsenal és a Newcastle mögött. Cech vmi elképesztően gyenge...és nem értem miért....olyanokat hibázik rendre....arghhhh. -
Juve
aktív tag
Nos, sikerült igazolni 3 játékost eddig.
Cavenaghi 11m
Sneijder 9m
Kranjcar 2,9m
Első meccsem a Premiar League-ben:
Chelsea - Fulham 5:0
Cavenaghi, Terry 2, Lampard, Makelele
Jó kezdés
...de várjuk ki a végét. -
Juve
aktív tag
válasz
Harrylles
üzenetére
Igen....most raktam fel újra. Tavaly nem volt rá sok időm...reméljük most több lesz.
A Chelsea-vel vok még nagyon az elején...csak edzőmeccsek vannak. 39 millát költhetek játékosokra, de még nem vettem senkit. Vagyis Tevez-t akartam, de a Juve több pénzt adott neki
. Mondjuk annyira nem bánom. Azt viszont sajnálom hogy Crespo a Milánban van kölcsön....és a szerződése is lejár év végén. Remélem meg tudom tartani! Ugyanígy vok Verónnal is....jövő évtől számítok rá teljes mértékben.
Valszeg csak fiatalokat fogok venni most....bár kacérkodok Gilardinoval is
, de nemtom megér-e 15 millát. Kicsit sok ez érte -
Harrylles
aktív tag
A 2006 megjelenése ellenére, én továbbra is 2005-tel játszok. Mint hű madridista, a Real Madriddal kezdtem pályafutásomat. BL, bajnokság, kupa, szuperkupák, szóval minden. 2008-ban felkértek angol szövetségi kapitánynak. Elfogadtam. Minden ment szépen, míg - hogy mi miatt az lényegtelen - elveszett a mentés.
Újat kezdtem, ezúttal mint a Manchester Unitd veztője. Jelenleg 2006 novemberében járok, 1 BL, 2 bajnokság, 1 vagy 2 Community Shield, stb. stb. Elég jól megy, bár szó se róla, nehezebb mint a Reallal.
Van itt még olyan aki ezzel játszik? -
Drizzt
nagyúr
Áááá, jelenjen már meg a 2006!!!!

-
Juve
aktív tag
7 milka volt az átigazolásra az idén....Cavenaghi meg 11m lett volna. Kristiansen-t és Kompany-t vettem meg. Diego-t akartam volna a Portótól (5,25m volt megadva árnak), de 12 millát kértek volna érte.
De jó ez igy, a Juvénak elég erős a kerete.
A bajnokságban kezdtem egy 0-1es győzelemmel a Bologna ellen, otthon meg kiütöttem a Celticet 3:0ra. -
Drizzt
nagyúr
Én most az Ajaxszal tolom... Nagyon jó ez a csapat. Amúgy ha meg tudod szerezni Cavenaghit, vagy Tevezt, akkor tedd meg azonnal, istenek!
Rozenburg - Ajax: 0-16, aztaq!

Meg vagyok enyhén lepve, ez már durva, a legnagyobb arányú győzelmem, gólszerzők:
Anatoly Guerk: 6
Fernando Cavenaghi: 6
Lebohang Mokoena: 1
Verón: 2
Mujangi Bia: 1 -
Juve
aktív tag
Visszavág is 6:0 lett. Trez 2-t a visszatérő Nedved is 2-t rámolt be.
A BL csoportkörben : Lyon, Celtic, Fenerbache ellenfeleim lesznek. Továbbjutás kötelező!
Sajna lecsúsztam Kherzakovról....a Feyenoordhoz szerződött.
Most Kompany-ért megy a harc a Deportivoval...remélem sikerül leigazolnom.
Lassan kezdődik a bajnokság is. -
Drizzt
nagyúr
Én is tolom, Újpesttel, most nyertem második Bl-emet, de nagy kínszenvedés ez a játék.

-
Juve
aktív tag
Lejátszottam első tétmeccsemet. Bajnokok Ligája 3. selejtezőkör...vmi bolgár ellenfél ellen idegenben berámoltunk 6-ot. A 34. percben Zambrotta megkapta 2. sárgáját. Olivera kegyetlen jó volt, 3-at rúgott...viszont Trezeguet és Ibrahimovics helyzetkihasználása nem a legjobb volt.

-
Juve
aktív tag
Háát igen..elvileg Kapo-nak jónak kellene lennie, de pl. Oliveira akinek rosszabb értékei vannak sokkal jobban játszik nála. De raktam már Del Pierot is a támadó kp posztjára és nagyon jó volt, szal van variálálási lehetőség. Sikerült leigazolnom Jan Kristiansen-t 1,9m fontért. Még csak 22 éves és elég jó támadó kp lehet belőle....majd kiderül. Igaz összvissz 7m fontom van játékosvásárlásra.....de még szeretném vagy Bonera-t vagy Kherzakovot megszerezni.
-
Shia-ko
aktív tag
Kapo pedig igen tehetséges, bár ez nem jelenti, hogy jól is fog játszani. Az én egyik állásomban van egy Scarinci nevü egyén, aki nagyon teheséges, és jó játékos az Ability-je alapján, de 6.83at játszik a Betisben stabil kezdőként, előző évben meg 6alatt, és a posztján.
A magyar NB1/B-ben az a szivatás, hogy a kezdődben, v agy az utazó keretben, már nem emlékszem, 9 U21es labdarúgónak kell lennie. Aki ezt a amarhaságot kitalálta. Gyakorlatilag lehetetlen.
-
Juve
aktív tag
Ugyan senki nem irt ide azóta, de azért folytatom monológomat

Időközben rájöttem, hogy nem a legjobb döntés volt egy NB1/Bs csapattal kezdeni, főleg úgy hogy a játékosokkal sem voltam képben a saját csapatomnál.
Ígyhát most elkezdtem egy másik gémet és most a Juvéval vok. Itt legalább képben vok. Eddig még csak edzőmeccseket nyomtam, de azok jól sikerültek. 1 támadó kp.-t még szeretnék venni Nedved jövőbeli pótlására, mert Kapo-val nem igazán vok elégedett eddig. Diego, Deisler és Kristiansen a kiszemelt....meglátjuk ki jön! -
Juve
aktív tag
Most jutottam el odáig, hogy megszerezzem a progit. Van mit tanulnom....mert én anno csak a CM 97-98at nyomtam, bár azt nagyon sokáig.
A Szolnoki MÁV -al kezdtem
csak hogy megismerkedjek a gémmel az 1. évadban......na majd kiderül mire megyek vele...majd tudósítok. -
Rafi X
csendes tag
Ajax Amsterdam alee!
Wij worden kampioen!
-
Shia-ko
aktív tag
-
frájdéj
tag
a csatárt csak SC-be tudod iagzán használi.a támadot pedig középpályán is.
-
Drizzt
nagyúr
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mi a különbség a csatár, meg a támadó között?
-
frájdéj
tag
miért van az ,hogy ha belepiszkálok a tréningtervbe,akkor egyböl elkezdeneka játékosok lesérülni?
tudna nekem abban valaki segiteni,hogy enne az edzéstervnek mi is valojában a lényege? -
pbalu
aktív tag
2008. nyara: az Angol szövetség felkért hogy legyek a válogatott edzője.
Nem sokat gondolkodtam
-
blablaboy
csendes tag
üdw mindenky! Van egy kis problémám a játékkal!
Ha v.ki tud segiteni az tegye meg PLS !
Szal arrol wan szo hogy már kiprobáltam a TCM-t és nagyon megtecett ezért Football Manager 2005--> megszereztem deh feltettem lecrackelte és aheyett hogy elindulna kidob egy FM2005exe. hibaküldö ablakot!
Ésnem tudok vele mit csinálni!!!
VALAKI HELP ME
-
Drizzt
nagyúr
Egyik srác eredménye az sg.huról..
![[kép] [kép]](http://iaro.srv.hu/kep/husztiwfoy.jpg)

-
zoli1982
tag
Nekem még nem csalt nagyon, csak egyszer, de akkor nagyon

Mondjuk majdnem kivágtam a monitort az ablakon hajnali 2-kor...Nagyon visszakellett fogni magam, hogy ne ordítsak mint a sakál, mert nem akartam felébreszteni senkit... az történt, hogy az UEFA kupában a Besiktast kaptam, és az első mecsen idegenben 3-1-re mentek, és a 90. percban rúgtam egy gólt, ezzel lett 3-2... Mondom jó lesz a visszavágó, de a köcsög Beciktas rúgott még 2 gólt utána és így 5-2-lett.......Majdnem megbolondultam....Kíváncsi vagyok a CM5-re most jött ki... Amúgy a bl selejtezőben 2-2-t játszottam itthon a Chelsea-vel, idegenben meg kaptam az első 20 percben egy laza 4-est...
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Elkezdődött az új szezon. Végre van egy játékosom, aki több, mint 300M-t ér a játék szerint is, a neve: Sergey Kisliy. Asszem 18 éves. A legjobb igazolásom Leandro. 7-2-es összesitéssel megvan a továbbjutás a BL-3. selejtező szakaszba, itt a Brugge lesz az ellenfél.
-
Drizzt
nagyúr
Úristen, a játékban generált játékosokhoz amilyen fm játékosok fejeit odarendelik...
LOOOOL!
Pl.: k*rva jó játékos, s közben a képen egy szemüveges, elhízott gyerek, persze 20-as gyorsasággal... -
Drizzt
nagyúr
Nah, kijött a final peccs.
Itt egy link a datás patchez.
Bővebben: link -
Drizzt
nagyúr
Jipijáóóóó!
Ezaz! Kinnt vagyok az uefában, csoportkörből továbbmentem. Eddig első vagyok a csoportban! A meccseim a csoportban:
Újpest-Dinamo Kiev:3-0
Austria Vienna-Újpest:2-3
Újpest-PSV:3-2
És még maradt egy: Leverkusen-Újpest!
Azonban a klubmég mindig adósságban van sajna.
300M forinttal. -
zoli1982
tag
-
Drizzt
nagyúr
válasz
zoli1982
üzenetére
Hehehe. Köszi. Hálóban nem iagzán merem kipróbálni, mert anno nyomtam még a cm4-et, asszem, s amíg eljött az első meccs....
...hát, eltellt vagy 4 óra...
Nem volt úgy túl izgi.
Igazából tanulás mellé szoktam benyomni. El lehet képzelni, milyen effektív az a tanulás.
Amúgy ha érdekel egy cm4-s oldalam, akkor check this out:Bővebben: link -
Drizzt
nagyúr
Szerdán jön ki a final peccs, database update is lesz benne. Remélem raknak bele jó, olcsón és Mo.-ra is igazolható játékosokat...
Amúgy az új szezonra kiegészitettem most magamat Juhász Rolanddal, Huszti Szabolccsal, s Korolovszkyval, meg megannyi más király játékossal. Cél minimum a bajnokság megnyerése. -
Drizzt
nagyúr
up.

-
Drizzt
nagyúr
Nah, most 2006 elején járok. Az előző szezonban a mélységes csalódást jelentő 8. helyen végeztem az Újpesttel, de nem rúgtak ki szerencsére. A mostani szezon felénél a 2. vagyok. Új igazolásaim: Csillag, Luis Tejada, Waldison, Balaskó, és még sok ''ismeretlen'' játékos.
-
Drizzt
nagyúr
Van egy nagyon lol kommentármagyarítás a játékhoz. Vannak benne ilyenek, hogy berohan a pályára Jimmi Jump, meg ilyenek. Nagyon lol.
-
Drizzt
nagyúr
Mosquerat, meg Dejagha-t merem ajánlani magyar csapathoz igazolásnak.
-
Drizzt
nagyúr
Fákkk. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem megy jól.

-
Drizzt
nagyúr
A Csába. Nagyon rosszul megy nekem ez a játék. A Crystal Palaceszal, meg az Újpesstel is csak a kiesés elleni küzdelem jut nekem. Asszem az utolsó vizsgám után átrágom magam a taktikán.
-
jimhun
senior tag
csaó.mondjon nekem valaki egy jó edzéstervet légyszi köszi.
-
atosz
őstag
Koszi sracok! Akkor jol gondoltam. Hamarosan bele is vetem magam akkor az FM5-be...bar igy mar elore felek az almatlan ejszakaktol, korabban olyan is megesett, hogy vagy folyamatosan 20 oraig nem birtam abbahagyni.

-
Shia-ko
aktív tag
A cég kettévált. Aki kiadta az FM5öt, az vitte magával az enginet, és az adatbázist, a másiknak szinte csak a néz maradt, az lesz a CM5. Majd elválik, hogy hogyan fog működni.
-
atosz
őstag
Most akkor van FM5 meg CM5?

Es alapjaban veve mindkettot a Sigames csinalta? Melyik hajaz jobban a regebbi CM-ekre? Mert nekem az kellene, de nagyon, csak nem tudom honnan...
-
jimhun
senior tag
Hány cd-s a játék ?
-
csülök
csendes tag
Hol lehet letölteni a magyarosítást? kössz!
-
-
Zsotie
tag
Félre a tréfát!
Én konkrétan arra lennék kiváncsi, hogy a csuszkák mit is jelentenek.
pl. mit jelent ha a kreatívitást állítom, mert eddig úgy vettem észre, minél
szabadabbra állítom, annál több lapot kap a csapat. -
Zsotie
tag
UP and DOWN!
-
Zsotie
tag
Valaki tud valam iinfót mondani a taktikáról????
-
chop
őstag
nekem is nagy kedvencem a jatek, az elso a cm98/99 volt..
hahh, nosztalgia..
egyebkent: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Gera27
csendes tag
Sziasztok, ha valakinek van a Footbal Manager 2005-höz magyarosítása, és elérhető azt megköszönném .
-
(((Dodo)))
csendes tag
Az FM már nekem is meg van.
A cm03-04-ben 2011-ben vettem észre egy alapvető hibát...mépedig hogy sok stadion(Pl.:Juventus), nincs csapathoz igazítva és ezért nem lehet a játék során bővíteni...most nem biztam a véletlenre.
Az Editorban 200 Millió Eurót adagoltam magamnak és a Della Alpit a nevemre irattam. Meg sem állok a 300.000 ezres Férőhelyig.Hogy nagyobb legyen a meccsbevétel.
Forza Juve! -
Drizzt
nagyúr
válasz
(((Dodo)))
üzenetére
Igen, a CM5 késik, az FM már hetek óta kint van...
-
(((Dodo)))
csendes tag
fa
-
saky
tag
Up!
-
saky
tag
válasz
(((Dodo)))
üzenetére
Honnan??

-
(((Dodo)))
csendes tag
Megvan hogy honnan kell tölteni az FM 5-t, de valaki nem tudja honnan lehet majd letölteni a Cm5-t?
Az előbb azt írtam késik az Fm...bocsi elírtam...a Cm5 késik.
FORZA JUVE! -
(((Dodo)))
csendes tag
Csá all!
Én is szeret Cm.A 03-04 a kedvencem...2012.februárig vittem.
Akkor Benjamin Onwuashi volt a világlegjobbja.Még most is játszok vele.És bárhol is lesz a FM 5 habzó szájja fogom töteni...
Állítólag késik December végéig. -
saky
tag
up!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
pallmallka
üzenetére
Szívesen.
-
saky
tag
Hoppá én lemaradtam nagyon a cm4 nél

-
Drizzt
nagyúr
válasz
pallmallka
üzenetére
Íme:
http://www.fm2005.nl/sgz\english.ltf
A gugli csodákra képes.
A languages könyvtárba rakd be. Ha nem menne, szólj. -
pallmallka
tag
Nem tudja valaki h honnan lehetne FM2005-höz Angol nyelvi fájlt talalni? mert nekem valahogy hibádzik...
(vagy esetleg mailben tudna valaki kuldeni egyet?)
[Szerkesztve] -
Nem is tudtam, hogy már megjelent. Amúgy milyen? mert a 2003-as nem jött be
-
alázógyík
addikt
Nagyon sokan kértétek itt és mailen keresztül is a cm01/02-höz a frissítést!
Itt a cím.:
Bővebben: link
-
Ateesz
tag
Akkor ha letöltötte írd+ légyszi honnan!!
E-mailcímem:zeus@vnet.hu -
Drizzt
nagyúr
Sajnos itt nem adható ki információ ilyesmiről, mivel ezen a fórumon tabu a warez.
Ne kezdd el magyarázni, hogy én is biztos szoktam warezolni, mert bár igaz, de ezen a fórumon nem szabad.
Amúgy szvsz minden sms-wareznél meglehet nézni ingyen is, hogy mit lehet onnan leszedni, szóval jó keresgélést. Amúgy én az SMS-warezt messze elítélem. -
Drizzt
nagyúr
Bővebben: link
Ezen a weboldalon megy a magyarítás. Szokott frissülgetni, most 56% körül áll, de eléggé tréül hangzanak még az egyes mondatok. Igen magyartalanok is előfordulnak köztük. -
Ateesz
tag
Az sem baj ha smswarez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HELP
-
Ateesz
tag
Tudja vki honnan lehet letölteni a Football Manager 2005-t????????
-
manutd28
csendes tag
meg tudja mondani valaki honnan lehet leszedni a cm2001-2002 legujabb frissitését?
-
konwktor
tag
Drizzt meg tudnád nekem mondani hogy ál a magyarosítás?Mert az angol tudásom azt hiszem kevés ehez a játékhoz(igaz a magyar se sokal jobb de még is
)
ja egen ha osztályoznod kellene hány pontot adnál az FM2005-nek,cm4-nek,és a cm01-02-nek tehát jobb ez mindkét fent irt cm verziónál? -
Drizzt
nagyúr
Tehát: király a grafika, király minden. Apró gondot jelent az, hogy a játékban a meccsen nagyon sok ziccert puskáznak el még a királyos playa'-k is...
Most sajna az Újpesttel a Real Madrid ellen sorsoltak az uefába.
-
Drizzt
nagyúr
Na, kipróbáűltam a játékot, s KIRÁLY!!!
Sajna úgy tűnik, nem Huge database-n fogom nyomni, mert azon azért megőszülök... -
corm
senior tag
válasz
alázógyík
üzenetére
roger that. Amúgy nekem a grafika a csapatnál tetszene, csak télleg csicsás. Szvsz eddig alegjobb(legjobban jétszható, legkellemesebb környzetű) a 2002 volt , azmég premeir league mmanager néven. Viszont az másnak is feltűnt, hogy a nagy csapatok tarcsijaiban van 4-5 olyan játékos akik kenterbe jobb mint a 1st team? Nálam pl. Liverpoolban volt tqarcsiban két csatát egy Rb meg egy CM akik jobbak voltak, mint Baros, Gerrard, és Carragher
-
alázógyík
addikt
Így elcseszett progit,ritka gyenge lett!/TCM2005/
A 2004es TCM-et sokan nyomtuk,több évet lenyomtunk különböző ligákban,de egy picit monoton lett!
A 2005-ben már eleve az egy nagy kaki hogy mindig ki-be-ki kell lépkedni ha a Fifa Fusion-t is használni akarod!A grafika és a kezelőfelület inkább csicsás mint használható!
A progi. ezzel le is járatta magát! KUKA
A footbal manyager már más tészta!A cm sorozat a kedvenc!Pláne a CM01/02-ig bezárólag!A cm4 és az utána jövők már átbillentek a mérleg túloldalára!
Most is a cm01/02-t nyomjuk haverral,csak kapott egy brutál jó 2004 októberi frissítést!!
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Na, még egy-két óra, s nyilatkozok, hogy milyen...
-
corm
senior tag
TCM2005-el játszottatok már?
-
X-COM
nagyúr
felküzdöttem a demot, 2005. januárjáig tartott míg sikerült megállapodni egy csapattal, aki alkalmazna is

így most az English Conference National-ban szereplő York csapat büszke menedzsere vagyok és van egy 30.000€-os keretem játékosvásárlásra
egyébként időközben a fradi bejutott a BL csoportkörébe, megverte a Valencia-t itthon 2:0-ra, de sajna egymás elleni eredmény miatt 3. helyre csúszott, 8 ponttal.
Valami idióta nevek vannak a magyar csapatoknál, remélem a véglegesben nem így lesz.
megvenném, de kicsit borsos áruk szokott lenni -
Drizzt
nagyúr
Miért, ki vagy???

Amúgy meg: kéz alól már be lehet szerezni, de mivel warez itt nincsen, ezért csak annyit, hogy már van, akinek megvan a full, s nem teszter.
De itt ne kérdezzen tőlem ezzel kapcsolatban senki semmit. Úgysem válaszolok. Akit érdekel, az nézzen el az sg fórumára. -
Tibcee
tag
Rohadtul várom már én is! Pláne,h viszontláthatom magam benne,remélem,m játékos!
-
X-COM
nagyúr
nemtom mit nem értesz, menedzser játék, elindulsz valahol, felállítod a taktikát, játékosokat vásárolsz/eladsz. Átszerződhetsz komolyabb csapathoz, felajánlhatják válogatott csapat irányítását is.
persze, mint ezt korábban írtam baromi komplexen (ami egyébként nem baj)
ha ez Téged nem hoz lázba, akkor evvan. -
dj.saabe
aktív tag
még mindig nemtom hogy mi a lényege valaki help
-
X-COM
nagyúr
valami baromi komplexnek tűntek nekem a korábbi változatok is, mindig elkavardtam benne
-
Drizzt
nagyúr
-
dj.saabe
aktív tag
én csak azt nemértem hogy ezekban a 'járékokban'' nektek mi az élvezet ?? már bocs. igaz én nem játszottam még ilyennel elmondanád mi a lényege. mert ahogy én elgondolom az ugyav n hogy meneggelni kel egy csapatot és kész ez mié jó ,?
-
Drizzt
nagyúr
Az Sigames új managerjátéka, a FM2005 megjelenik 4 napon belül. Van már letölthető demója is, bár abban még csak külföldi ligákban lehet nyomni, nem úgy, mint a teljesben, ahol a lilákkal fogok alázni...

Az si előző játékai a championship managerek, de jogi dolgok miatt a cm5-t más fejleszti...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már csak angol szöv.kap. vagyok (mert hát annak is kineveztek) de inkább kezdtem újat a Reallal. Eddig eladtam Beckhamet, hoztam De Jongot, Podolskit. Még csak 2004 novembere van. Már megegyeztem Jorge Andradéval, de jó lenne még Del Horno, Joaquín, Xabi Alonso, és Fernando Torres is..
...de várjuk ki a végét.
. Mondjuk annyira nem bánom. Azt viszont sajnálom hogy Crespo a Milánban van kölcsön....és a szerződése is lejár év végén. Remélem meg tudom tartani! Ugyanígy vok Verónnal is....jövő évtől számítok rá teljes mértékben.