- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Hétvégén elszórakoztam a Foobarommal, és 0.9.4.2-esem van, csak épp netről összevadászgattam hozzá rengeteg kis hasznos cuccot, amiket feltelepítve meglepő új dolgokat tud

A foobaromat meg mindig eleve úgy telepítettem, hogy helyből belemásoltam ezt a dll gyűjteményt, ezért már el is felejtettem milyen az alap foobar. Mondjuk ezekkel 1-2 megával több memóriát használ, de annyi baj legyen.
Lehet nemsokára felteszem nektek zipelve az általam kipróbált, és stabilnak ítélt interneten fellelhető tools-okat, bár Piqla problémájára továbbra sincs megoldás
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bioshock 2 Special Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest