Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Hétvégén elszórakoztam a Foobarommal, és 0.9.4.2-esem van, csak épp netről összevadászgattam hozzá rengeteg kis hasznos cuccot, amiket feltelepítve meglepő új dolgokat tud

A foobaromat meg mindig eleve úgy telepítettem, hogy helyből belemásoltam ezt a dll gyűjteményt, ezért már el is felejtettem milyen az alap foobar. Mondjuk ezekkel 1-2 megával több memóriát használ, de annyi baj legyen.
Lehet nemsokára felteszem nektek zipelve az általam kipróbált, és stabilnak ítélt interneten fellelhető tools-okat, bár Piqla problémájára továbbra sincs megoldás
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest