Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
Hi!
Az AMIP most ebben a formában mutatja MSN-ben a zenéket: artist - title [album]
Viszont én csak annyit szeretnék, hogy: artist - title legyen csak, album nélkül. keresgéltem csomó helyen, de nem találtam rá a megoldásra, hogy honnan lehetne kitörölni az albumot. Tudnátok esetleg ebben segíteni?Üdv, Furky!
mod: AMIP Wrapper-ben a format-nál bármit csinálhatok, nem változik a formátuma a kijelzésnek... még akkor sem, ha foobart bezárom, majd ismét elindítom... Ez az ami furcsa nekem igazából. AMIP Configurationban meg az output-nál van még lehetőség, legalábbis feltételezem, de egyik sem abban a formában van, amiben valójában kijelzi nekem az MSN.
mod2: oké, tárgytalan. az AMIP Wrapper-ben beírtam értelemszerűen a következőt: %1 - %2
És most elfogadta, de eddig nem... Nem értem
A lényeg, hogy amint segítségért nyúltam, egyből megoldódott. Nagyszerű!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lényeg, hogy amint segítségért nyúltam, egyből megoldódott. Nagyszerű!