- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamespapa
csendes tag
Köszi a segítséget. Haver átjött, nagy nehezen kitaláltuk mi adta az 50hzes zajt. Egyrészt két konnektor is áramköri zajt adott le, másrészt maga a laptop táp ezt meg 2xezte, áthoztam az asztal gépet, bedugtuk másik konnektorba és már jó, max hangerőn egy nagyon minimális zaj hallatszik, ami 40Hz-en mozog. de ezt a szikszalagos dolgot kipróbálom köszi
-
Jamespapa
csendes tag
Sziasztok!
Na szóval sejtésem szerintem földhurkom van, mert búg a hangfalam mikrofon bekötés után.
Szóval amit akarok: Szóljon a mikrofon a hangfalamból egyidőben mikor beszélek. Szól is, csak társul mellé egy szép hangos zúgás. Hangkártyába dugtam a mikrofont és windows hangoknál engedélyeztem, tovább nem tudom hogyan. Nem értek ehhez, szóval segítsétek kérem! A két dugó, ami az elosztóban van a laptop és a hangfal.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest