- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raver
aktív tag
Legjobb a víz. De ha az nem megy, akkor igyál teát. A cukrot, meg hagy ki belőle teljesen
Én Galagonya hajtásvég teát iszom minden reggel kb fél litert mindenféle izésítés nélkül. Elsőre rossz volt, de már hiányzik ha valamiért nem iszom meg a reggeli adagomat. A nap további részében pedig a víz az úr. Átlag 4LSzóval ha a tea jobban csúszik akkor igyál teát. De szépen lassan szoktasd át magad a vízre.
-
raver
aktív tag
Ez érdekes. Én sosem akartam fogyni. A gyúrós időszakomban inkább hízni akartam, de ehettem akármenyit nagyon keveset sikerűlt felszedni. 85 kg főlé sosem tudtam menni. Persze nem szedtem semmit. 20 éves létemre van egy kis pocakom
Ami nem zavar, de jó lenne tőle megszabadúlni. A mostani versenysúlyom 76kg. Sehol máshol nincs, és nem is volt rajtam felesleg, csak a hasamon. De onnan még gyúrás közben sem tudtam eltüntetni
.
-
-
raver
aktív tag
Nem értelek titeket. Én mindíg is hízni szerettem volna. Nem vagyok sovány, de kövér sem. Az én bajom, hogy gyúrás közben akármenyit ettem nem híztam. Majdnem az ellenkezője történt. Szálkasodtam. Pedíg nem kis sújokkal nyomtam a testsúlyomhoz képest. Pedíg nagyon sokat ettem. Kalóriákat nem számoltam soha ami jött én megettem. Még a kisgyereket is
De igazából látványos tömeggyarapodást soha nem észleltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest