- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
..egy kis mai cikk a sóról..
-
Geller72
veterán
"a méregtelenítéses részre meg nem is reagálok, mert az is egy marhaság, normális táplálkozási szokások mellett nincs rá szükség
-Az a jó, hogy mindenki tökéletes, így senkinek nincs is rá szüksége. (Bizonyára)
"hogy ki szakember, ki nem abba ne menjünk bele, diétáztam már én is, tehát tudom milyen"
-Nagyszerű, ennek örülök. Pedig te megmondtad, hogy én hangoztatom, hogy igazam van és nem te...
Az, ami neked jó, az nem biztos hogy nálam is azonos hatásfokkal fog működni. Így minden ilyen jellegű vitát - hogy ki szerint a tuti - feleslegesnek tartok, mert még én sem tudom biztosan állítani, hogy amit teszek, az 100%-ig jó. Még nekem sem.
-
Geller72
veterán
válasz
szőröscica #6000 üzenetére
..a másik "szakember"..
.
-
Geller72
veterán
"azt hiszem az egyik legrosszabb dolog ha koplal az ember."
-Valszeg a régi kultúrákban is mindenki idióta volt és a méregtelenítés részeként tartott böjt szerinted marhaság. A megtisztulást nem véletlenül illették ezzel a jelzővel. Nem egy életen át csinálja az ember, nem aszkéta módon. Írtam is, hogy nem az a cél, hogy szenvedj. A későbbi egészségnek ára van, a kövér emberek általában (sokkal) korábban halnak, mint a kifejezetten vékonyak. Vissza kell venni a kajából, hogy tudd, mennyi az elég. ezt csak akkor tudod meg, ha kipróbálod."csak mivel te megosztod a nagyközönséggel a módszered és még mielőtt valaki azt hinné, hogy ezt így kell, én is megosztom velük, hogy ez így nagyon nem jó"
-Ennek fényében azt kell, hogy mondjam, nem olvastad el a blogbejegyzésem. Vagy talán nem eléggé feltűnő módon hívtam fel a figyelmet arra, hogy SENKI NE CSINÁLJA UTÁNAM?
Ezzel kezdtem az egészet. Fura, hogy neked pont ez esett ki.Idézzek tovább, vagy hajlandó leszel végre elolvasni, amit írtam?
.
-
Geller72
veterán
válasz
runner 125 #5994 üzenetére
Nem címlapos írás. Rövidet szerettem volna..
.
-
Geller72
veterán
Az én sztorim röviden..
.
-
Geller72
veterán
Ha lehet, elmondom, én hogyan fogytam le. Lehet, hogy sokan kiröhögnek, de nekem az a fontos, hogy működik. Aki nem hiszi el, az nem hiszi, különösebben nem érdekel. Szóval. Kb egy hét alatt sikerült elérnem, hogy igazáből jelentősebb mennyiségü ételt napi egy alkalommal viszek be a szervezetbe. Az időpont szvsz mindenkinek más lehet, lévén mindenkinek eltérhet az időbeosztása. A fő étkezés kizárólag csirkemell, natur. Nem egy kiló, hanem mértékkel. Lassan eszem, lehetőleg figyelek, hogy minimum 15 perc, de ha lehet a fél óra fele nyújtsam az étkezés időtartamát. Én kb két darab tenyérnyit fogyasztok el ilyenkor. Étkezés után, kb fél-egy órával elmajszolok egy körtét, vagy vmi finom gyümölcsöt, mondjuk ilyenkor jó a dinnye. Kizárólag forrásvizet iszom, semmi szénsavasat, mákom van, hogy nem is szeretem. A forrásvízzel is szerencsém van, mert közelben van egy ilyen. (forrás..
). Napközben ha megéhezem, lehetőleg sok folyadékot iszom, és mértékkel nyúlok egy kis gyümölcshöz. Délelőtt nem ritka, hogy vagy egy joghurtot, vagy egy kevés tejberizst eszem. (max 10 deka/alkalom). Délután négy után, de max hatig elmorzsolok, egy joreggelt szeletet (sorry a reklámért, de tényleg finom és szeretem). Ezután már csak folyadék. Néha egy pohár tej. Nem ritka a tea, de egy héten max háromszor kívánom meg, reggelente. Mozgás: Ilyen bazi melegbe korán reggel. Futni útálok, fiatalabb koromban rengeteget futottam. Szal nekem inkább bicaj. Délután úszás, ha nem érek oda, akkor bicaj.
Kislányommal focizgatok egy félórát, jobban megmozgat, mint gondolnátok, lévén nem igazán úgy passzol, mint Beckham..
. Szal 103 kilórol igy mentem le kb 3 hónap alatt 84-re, szinte 0 erölködéssel. Megjegyzem ezt igen nehéz lett volna, ha mondjuk az erdőn a fát termelem ki, vagy talicskával betont hordok...
Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest