- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Fotók, videók mobillal
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
én sovány voltam, csak 178/65 kg, de punnyadtnak éreztem magam, és mivel egész nap a gép előtt döglöttem, azt éreztem, hogy ez nem túl egészséges.
kb 3 hónapja elkezdtem gyúrni, most ott tartok, hogy 65kg-vel szériázok, és 75-öt kinyomom 2x.
az elején nagyon fárasztó volt, soxor szédültem, aztán később megszokta a szervezetem. próbálkoztam még kűzdő sporttal, de nem igazán jött be, hogy a comberősítő abból állt, hogy 2-en egymással szembe álltunk, és addig rúgtuk egymás lábát amíg bírtuk, aztán 1 hétig alig tudtunk járni
én az étkezésemmel csak olyan mértékben törődöm, hogy minnél több fehérje kerüljön a szervezetmbe, zsírra is csak-csak figyelek, de a napi 2 liter kóla az megmaradt
evvel ellentétben most 70kg-t nyomok, és végre erősnek, és nem punnyadtnak érzem magam.
u.i.: próbálkoztam még mindenféle sporttal, foci, kézilabda, atlétika, de az állóképességem sajnos öröklődésből nagyon gyenge(400m a max amit 1 huzamban akármilyen formában le tudok futni, ellentétben 100m-t 16mp alatt futok), és fejleszteni nem nagyon tudom. ezért döntöttem a testépítés mellett, mert itt nem kell kifutni a tüdőm.
remélem még sok reggeltől estig a pc elött ülő ember dönt inkább a heti 3-4 óra sport mellett!
Aktív témák
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Projektor topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Fotók, videók mobillal
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- További aktív témák...
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Gigabyte 5080 gaming oc , 28 h gari
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt, szép állapot 100% akku (76 ciklus) Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest