Hirdetés
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
Régi hsz, de sosem késő válaszolni, mint ahogy fogászhoz menni sem.
Nálam a "rávétel" az volt, hogy kértem időpontot, utána már nem volt pofám nem elmenni. 
Én is hosszas halogatás után, idén szeptemberben kezdtem el helyrerakatni a fogazatomat (miután annyira összetorlódtak elöl a fogaim a szó szerint vízszintesen előre növő bölcsességfogaktól, hogy le-le tört belőlük néhány kisebb darab...), első körben kivetettem mind a négy bölcsességfogamat, itt a gáz az volt, hogy csak egyet lehetett "simán" kihúzni, a többi műtétet igényelt. Nyilván mindenki máshogy érzi, nekem ebben az egészben a legrosszabb a felső fogaknál az érzéstelenítő injekció beszúrása volt, na az nem kellemes. Maga a műtét egyébként már fájdalom nélkül lezajlott (és gyors, kb. 20 perc egy fogra), utána még kb. másfél hétig napi 3 fájdalomcsillapító kellett, de kibírható.
Lassan jöhet a többi, fogkő leszedetés, tömés, ha kell (nem érzem lyukasnak egyiket sem, de ki tudja), aztán fogszabályzás, és talán megvagyok...
Az egyetlen foghúzáson kívül mindent magánrendelőben csináltattam, mert baromi sok idő lett volna "SZTK"-ban megoldani, két műtét között másfél hónap szünettel... Így meg három hét alatt letudtam mind a négyet.

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo IV
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam a "rávétel" az volt, hogy kértem időpontot, utána már nem volt pofám nem elmenni.