Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NeoPampalini

senior tag

válasz carl18 #800 üzenetére

Régi hsz, de sosem késő válaszolni, mint ahogy fogászhoz menni sem. :) Nálam a "rávétel" az volt, hogy kértem időpontot, utána már nem volt pofám nem elmenni. :D

Én is hosszas halogatás után, idén szeptemberben kezdtem el helyrerakatni a fogazatomat (miután annyira összetorlódtak elöl a fogaim a szó szerint vízszintesen előre növő bölcsességfogaktól, hogy le-le tört belőlük néhány kisebb darab...), első körben kivetettem mind a négy bölcsességfogamat, itt a gáz az volt, hogy csak egyet lehetett "simán" kihúzni, a többi műtétet igényelt. Nyilván mindenki máshogy érzi, nekem ebben az egészben a legrosszabb a felső fogaknál az érzéstelenítő injekció beszúrása volt, na az nem kellemes. Maga a műtét egyébként már fájdalom nélkül lezajlott (és gyors, kb. 20 perc egy fogra), utána még kb. másfél hétig napi 3 fájdalomcsillapító kellett, de kibírható.
    Lassan jöhet a többi, fogkő leszedetés, tömés, ha kell (nem érzem lyukasnak egyiket sem, de ki tudja), aztán fogszabályzás, és talán megvagyok... :)

Az egyetlen foghúzáson kívül mindent magánrendelőben csináltattam, mert baromi sok idő lett volna "SZTK"-ban megoldani, két műtét között másfél hónap szünettel... Így meg három hét alatt letudtam mind a négyet. :)

Új hozzászólás Aktív témák