Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harmati
újonc
válasz
concret_hp #406 üzenetére
Sziasztok!
Válaszolnék a kérdésekre:
"Csak azt nem értem, hogy ha láttad milyenek a körülmények akkor minek fogtál bele ebbe az egész kezelésbe? "
Azért vágtam bele, mert nem volt pénzem arra, hogy egy héten belül kiszedessem a már gyulladt gyökervéget 20-30 ezer forintért.Nem akartam hozzá visszamenni- de az idő nagy úr és féltem a gyulladás következményeitől.
A másik meg az, hogy amikor épp kiakarod szedetni a foggyökeredet akkor nem hiszem hogy pont annak az embernek olvasol be, akitől reméled hogy nem fog állatként kezelni.
Hiba volt bízni benne, hiba volt az egész hogy oda mentem. Az emberi méltóságomat teljesen meggyalázta a hozzáállásával a munkájával.
Az Ántsz-nek már írtam levelet. Ahol az alábbi kérdéseket tettem fel:
- előkét kell-e alkalmazni a foghúzás során?
- éppen hogy megtalált manikűr ollóval felvághatják-e az ember ínyét?
- foghúzás után szükséges -e tampont helyezni a kihúzott gyökér helyére?
- számlát kell-e adni a kezelés után magánrendelőben? (erre persze én is tudom a választ
- a házimacska felmászhat-e a fogászati kezelés előtt a fogorvosi székbe?
- szétvágott ínyt kell-e varrni?Kíváncsian várom az Ántsz válaszát az ügyben. És ha kell szemtől szembe is képviselem már a véleményemet a doki előtt ha hivatalos eljárás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest