- HMD Skyline - jó szerelés
- Magisk
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Akku szintet szeretnék lekérni natív kóddal.
Unhandled Exception: MissingPluginException(No implementation found for method getBatteryLevel on channel samples.flutter.dev/battery)Ez azt jelenti, hogy nem tudja meghívni a metódust a natív kódból?
-
Csaby25
őstag
válasz
don_peter #13 üzenetére
[link]
Innen tanulom...
Előzetes Dart - Flutter ismeretekkel nem rendelkeztem. Java alapokat ismerem, elvégeztem egy Java tanfolyamot (nem online hanem face to face...) Adódott egy lehetőség, ahol tapasztalat nélküli Flutter-est is keresnek, ha tudsz illetve hajlandó vagy egyedül tanulni.. Azt mondták készítsek 2-3 appot, ebből 1-2 tutorial alapján és 1 saját ötletből, utánna jelentkezhetek technikaira. Ha befejezem a kurzust szeretnék készíteni egy saját appot és utána jelentkezni... -
Csaby25
őstag
Sziasztok! Szerintetek milyen fizetésre számítson egy junior(tapasztalat nélküli), illetve mennyit érdemes kérni? Köszi!
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem egy Udemy kurzust : Flutter & Dart - The Complete Guide [2022 Edition] , az első négy fejezeten vagyok túl. Miután befejeztem, szeretnék 1-2 saját app-ot készíteni, amivel jelentkezhetek junior pozícióra. Van valami ötletetek, milyen app elkészítése válna a hasznomra? köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest