- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
don_peter
üzenetére
Közben meg lett a megoldás, amit a még szerver oldalon kell elvégezni, hogy a speciális karakterek utf8-ra legyenek konvertálva.
function utf8_converter($array)
{
array_walk_recursive($array, function (&$item, $key) {
if (!mb_detect_encoding($item, 'utf-8', true)) {
$item = utf8_encode($item);
}
});
return $array;
}Tovább gyakorolva és felmérve a lehetőségeket, szerettem volna, egy változó vagy osztály struktúrát, amelyet feltöltök átvinne egy másik lapra.
A másik lap meghívásaonPressed-el történik, maga a navigálás pedigNavigator.pushNamed(context, Teszt.routeName);.
Ami érdekes, hogy ez nem megy ilyen egyszerűen, hogy csak lekérem a már elmentett változót.
Próbálkoztam a setState((){}); függvénnyel, de kiderült, hogy ez csak az adott lapon belüli regiszter listába tárolja le, ha újabb oldalt nyitok ott nem lesz benne.
Van erre mód, mármint, hogy egy adott változót vagy változó listát egy másik oldalon lehívhassak?Ű
Köszi előre is és remélem nem csak egymagamban kell ezekkel kapcsolatos dolgaimat megvitatni, mert így hosszadalmas lesz a tanulás..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest