Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
Tehát akkor önképzés és utána jelentkeznél valahová?
Nem tudom, hogy mondjuk az elmúlt 5-10 évben hogyan alakult a piac, de tapasztalataim alapján, ha nincs egy felsőfokú végzettséged, akkor nem igen akarnak jó pénzzel megkínálni. Legalább is én mindig ilyen vagy ehhez kötött elutasításokat kaptam. (nem ezen a nyelv területen)
Sajnos egyetlen egy esélyed van, vagy kitanulod ezt a dart nyelvet perfekt módon, tehát nem csak annyira, hogy néhány alkalmazást el tudsz készíteni, hanem minden apróbb részleteit is ismered, akkor talán van esélyed egy olyan állást megpályázni, amely elérheti a kívánt szintet, vagy más specifikusabb nyelvet keresel és abban leszel nagyon penge. Amit én idáig tapasztaltam, hogy ha nincs meg a megfelelő végzettség vagy valamilyen szakirányod (felső iskola, egyetem), akkor nem is tudsz pályázni vagy legalább is a kukába kerül az önéletrajzod.
Ha van valami ismerős cég vagy protekció valahova, akkor talán, de ott meg majd többet várnak majd el mint gondolnád elsőre.Van azonban egy 3. út is, az pedig, hogy egyéni vállalkozóként próbálsz lavírozni, ott nem számít a végzettség, csak a produktum.
Árban most szerintem visszaeséssel kell számolj, saját bőrömön tapasztalom.
Ha normális a cég és nem csak lehúzni akar, akkor bruttó 650-800eFt/hó most, ami reális. Vannak cégek akik ennél is többet megadhatnak, bruttó 800e-1.2M Ft/hó, de jelenleg jó eséllyel csak bruttó 350-550eFt/hó.
Ezek az én tapasztalataim, sajnos végzettséghez kötötteket tudok csak említeni, ha bár most éppen én is egyénibe nyomom, mert esélytelen volt bekerülni bárhová, mert vagy ezt a hülye vírust kellett kerülgetni, vagy újabban egyre több helyen vannak olyan felvételi körök, amelyben csoportos és egyéni szituációs gyakorlatokat tesztelnek több jelentkező részvételével, ilyen feladatokkal, hogy mond el miért lennél te jobb választás a többi versenytársadnál. Nah ilyenkor én felállok és csak elküldöm a vezetést nem túl érett módon és vigyorral az arcomon sétálok ki a teremből. Borzasztó egy helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GAMER PC (Core i7-10700K UNLOCK / 16GB DDR4 / Gigabyte RTX 2060 6GB OC / 1TB SSD + 1TB HDD) garancia
- Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó xbox one x 1T tartozékaival
- Corsair CX Series CX650M 650W 80 PLUS Bronze PC tápegység
- Intel i5-12600 KF processzor, LGA 1700, 3.70/4.90GHz, 10 hó Garancia
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest