Új hozzászólás Aktív témák
-
ttotoo
csendes tag
Olyan alkalmazás nincs rajta extra, amit csak az tud, ugye ezek hordozhatóak, viszont nagyon jól össze vannak válogatva, és frissítve.
Ami extra, hogy kikapcsolható benne az összes szabályozás miatti korlátozás, pl a csip által támogatott összes frekin lehet vele adni.
A külső modulokat is jobban kezeli, kényelmesebben, mint a gyári. (pineket tudod megmondani, hogy mire mit tettél).
Mérget nem vennék rá, hogy a gyáriban nincs (régóta nem tettem fel), de gyanus, hogy a
SubGhz-be bele van foglalva pl ugró kód feltörés + küldés (párat tud). Ebben az időjárás állomások is egy appban vannak nem kell váltogatni.
Külső modulból is van rengeteg féle, érdemes megnézni, kinek mi jön be. Nekem a külső cc1101 modul az az alap, sokkal erősebb az adás + vétel. Mellé kis GPS modul. ESP, ha wifit törnél. NRF modulom is van, azzal 2.4ghz-n lehet adni és venni. Értelmes adatot nem, a többit a fantáziákra bízom
Az eXtreme fő fejlesztője kivált és vitte magával az összesetvégül, ebből lett a Momentum. A RougeMaster egy egyszemélyes vágólap bajnokság eredménye, sajnos megfelelő hozzáértés nélkül néha, ezért az instabilabb. Az Unleashed az a gyárisa kinézetben nagyon hajazó, és az unlockokat tartalmazó. Az is elég baráti. -
phw
lelkes újonc
Hackrf one-t használtam, de egyelőre inkább csak kipróbálgatni dolgokat, mint csengő vagy távirányítós autó (27MHz-es) jelének rögzítése, visszajátszása (saját kóddal), Michael Ossmann SDR videói meg egyéb youtube videók alapján. Firmware-t nem próbáltam cserélni rajta, a gyári. Ha jól emlékszem, utána a csengő sikerült arduinóval is valamilyen RF modullal és hozzá tartozó libraryvel (ilyennel korábban már vezéreltem távirányítós konnektort, csak azoknál nincs visszajelzés, hogy most sikerült-e kapcsolni vagy nem).
-
phw
lelkes újonc
Szia,
Ha innen rendeltél, nem kellett vámkezelést intézni, esetleg áfát, vámot fizetni rá?
Mintha azt olvastam volna valahol, hogy szállítanak EU-s raktárból is (nem tudom, mi a helyzet ha épp nincs nekik), de a lab401 is állítja, ők itt a kizárólagos disztribútor.Úgy látom, az alap flipper ára extrák nélkül ugyanannyi mindkettőnél, ha áfa nélkül nézem, csak az egyik dollárban, a másik euróban.
Infra: én is kipróbáltam, majd még az érdekelne, a lementett jelet tudom-e dekódolni és saját mikrovezérlős kütyüvel lejátszani. Így külön vevőt nem kellene építeni, flipperrel rögzíthetném a jelet, valami mással meg visszajátszhatnám - amit pl. internetre kötök és pl. hazafelé menet kapcsolhatnám vele a klímát. Úgy látom, a file, amibe rögzít, jól olvasható.
SubGHz: hasonlókat próbáltam vele, kb. mint hackrf-fel csak ezzel némileg egyszerűbb.
Ha tényleg tartalék kocsikulcsnak akarod használni a flippert, azért teszteld le, de én arra számítanék, hogy ha csak egyszer is használod a távirányítót, utána a flipperen lementett összes kód érvénytelen lesz.Nekem a kulcs maga is néha mintha kiesne szinkronból és kb. 8x meg kell nyomni, mire visszatalál és nyit.
Korábban a Revolut két mastercardomat lecserélte visára, amik még nem jártak volna le, egyet pedig nem, nem tudtam, miben lehetnek más. Most flipperrel megnézve őket úgy látom, hogy a lecserélt kártyák currencyje HUF, a le nem cserélté GBP. Az új visára már nem írja ki a flipper sem a currencyt. Ezt valószínűleg sose tudtam volna meg a flipper nélkül.
-
Aztatat
csendes tag
Szia!
Én pont két hete jártam úgy, hogy szomszédom épp szerelte a 2007-es Ford Focus C-Max autóját (generátorcsere) amihez levette az aksi sarut is. Mondom, akkor itt az idő, rögzítettem 3-3 nyitást és zárást az autó kulcsárol RAW-ba. Majd amikor készen lettek, akkor visszajátszva a megfelelőt (de csak egy gombnyomásnyit) meglepően tapasztaltam, hogy az autó megfellelőlen reagálta le azt.
Nah eljött az autó teszt köre. Kimentünk a Tacskóba 2 autóval, hátha lesz valami gond. Majd a parkolóban, amikor bezárta az autót, mondom ez az én időm, és lejátszottam neki a nyitó fájl elejét, ami 3 jelet tartalmazott. Ekkor már nem történt semmi. Így újra lejátszottam, de immáron már teljesen, mind a 3 jelet. Továbbra sem reagált rá semmit az autó... Megpróbáltam a Zárást, ami egyszer már működött ismét sikertelenül...
Egy dolgot viszont sikeült elérnem: Letiltotta az autó a saját eredeti kulcsát is! Onnan kezdve nem volt hajlandó működni sem... Egy gyors YurBob tutoriállal késöbb megkiséreltük újra feltanitani a kulcsot, de ismét sikertelenül jártunk. Így vártunk másnap reggelig (hátha feloldaja bannolást?!) de nyílván nem történt semmi ilyen.
Majd jött az isteni szikra: Próbálta már újraindítani?!? Aksi saru le majd vissza és lásss csodáááttt.... Megjavúlt a kulcs!
-
pamesz
tag
Szia! Én az extreme legújabb fw-jét használom jelenleg. Pár dolog amit használtam eddig vele:
-RFID kártyák másolása, emulálása, írása
-kapunyitók befogása, emulálása
-kapucsengők befogása, szomszéd idegesítése
-univerzális IR, bármire
-NFC chipek olvasása, emulálása, írása
-WIFI dev modullal pl. deatuh attack
-Tesla töltőkupak nyitogatásMagyar fórum nem nagyon van erről még, csak külföldi oldalak, ezért is hoztam ezt a topicot létre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest