- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aztatat
csendes tag
-
phw
lelkes újonc
-
Aztatat
csendes tag
Azt mondjuk meg lehetne nézni, ha van egy olvasód, hogy mit lép akkor, ha mondjuk sima bilétát adsz neki (EM4100), de mindazt úgy, hogy a maradék "fölös" biteket kitöltöd 00-ával, hátha akkor annak veszi a rendszer és beenged
Féltenivaló nincs, max nem enged be.
Tehát konkrétan arra gondolok, hogy amíg a standard EM4305 úgy néz ki, hogy:
XX XX XX XX XX, addig a te Indala26-od pedig csak
XX XX XX XX, tehát van fölöls két XX bited, amit ha kinullázol van egy kevés , de nem elhagyagolható esély, hogy akkor beenged, ha az 00 re van állítva.Egy próbát megérhet...
-
törölt tag
Céges belépökártyával óvatosan, valamikor olvastam egy Github issuet ahol írták, hogy a modernebb olvasók számlálót használnak és ha nincs szinkronban a kártyán meg az olvasórendszerben tárolt érték akkor tiltják a hozzáférést. Sajnos még nem néztem komolyabban utána, hogy hogy lehet kideríteni, hogy melyikek ezek, de érdemes fejben tartani, hogyha nemrég szerelték a rendszert.
-
NORGES
csendes tag
Szia !
Nekem is megjött a múlt héten de még nem kapcsoltam be .A netet nézem hogy mi mindenre is lehet használni. Vannak izgalmas alkalmazásokkal tapasztalatok , ki mire tudta eddig használni?
A github-ot nézem hogy vannak egész jó gyújtemények. Ha van gyakorlati tapasztalat akkor írjátok meg mert engem is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Futás, futópályák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest