- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aztatat
csendes tag
Szia!
Én pont két hete jártam úgy, hogy szomszédom épp szerelte a 2007-es Ford Focus C-Max autóját (generátorcsere) amihez levette az aksi sarut is. Mondom, akkor itt az idő, rögzítettem 3-3 nyitást és zárást az autó kulcsárol RAW-ba. Majd amikor készen lettek, akkor visszajátszva a megfelelőt (de csak egy gombnyomásnyit) meglepően tapasztaltam, hogy az autó megfellelőlen reagálta le azt.
Nah eljött az autó teszt köre. Kimentünk a Tacskóba 2 autóval, hátha lesz valami gond. Majd a parkolóban, amikor bezárta az autót, mondom ez az én időm, és lejátszottam neki a nyitó fájl elejét, ami 3 jelet tartalmazott. Ekkor már nem történt semmi. Így újra lejátszottam, de immáron már teljesen, mind a 3 jelet. Továbbra sem reagált rá semmit az autó... Megpróbáltam a Zárást, ami egyszer már működött ismét sikertelenül...
Egy dolgot viszont sikeült elérnem: Letiltotta az autó a saját eredeti kulcsát is! Onnan kezdve nem volt hajlandó működni sem... Egy gyors YurBob tutoriállal késöbb megkiséreltük újra feltanitani a kulcsot, de ismét sikertelenül jártunk. Így vártunk másnap reggelig (hátha feloldaja bannolást?!) de nyílván nem történt semmi ilyen.
Majd jött az isteni szikra: Próbálta már újraindítani?!? Aksi saru le majd vissza és lásss csodáááttt.... Megjavúlt a kulcs!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Milyen okostelefont vegyek?
- BMW topik
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest