- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NORGES
csendes tag
-
smith15
friss újonc
Nagyon szépen Köszönöm a gyors választ!
Saját kapuval próbálkozok, aminek fel is van tanítva a táviránytója, de eddig még ennél sem sikerült a brute force, de még nem próbáltam végig az összes protokolt. Illetve csak 3x-os próbával próbálkoztam.
Néztem és kicsit próbáltam is az xTreme-t, de eddig nekem az Unleashed jobban bejött. Majd később ha tapasztalom és zavaró lenne a ritkább frissítés, akkor lehet váltok. -
-
TomCapone
csendes tag
Köszi a gyors és pontos választ! Kicsit túl szakmaira sikeredett, így csak részben értem, ezért pontosítok: Tehát ha szomszédom társasházi garázsból eltűnt autója után nyomoz, akkor van-e esélye annak, hogy amikor hazajövet megnyomta a távirányítóját, méga viszonylag forgalmas úton, akkor a járdán, vagy az abban az autóban ülők, akik mellett elhaladt éppen, akkor egy kb 10 méteres távolságból van esély rá, hogy egy ilyen cuccal lopták le a jelet a távirányítóról, és mentek be a társasház garázsába? Kb 60 autó parkol lent, tehát sok távirányító van, és sokan jönnek mennek ki-be...
Vagy pl a kaputelefonhoz hozzáérintve le tudja olvasni a kódot, és az a hozzáérintős, kis kerek, kék b@sz (nem tudom mi a hivatalos neve, talán token?) nélkül is be lehetett jönni a lépcsőházba, és onnan le a garázsba? -
Aztatat
csendes tag
Nah szia!
Letámadtam a szomszéd összes kutyáját, és ugyan arra a tényre jutottam én is, mint amire te. Nem tudtam leolvasni egyiket sem. Érdekessége, hogy ahogy a kutya közelébe ért az eszköz jelezte a kis ledjével, hogy talál valamit szinte folyamatosan, de az egész testén. De ugyanakkor nem volt eredményes az olvasás.
Mint ahogy mutattam is a linket, írja is, hogy nem éppen erre az elkapált frekvenciára van hangolva a kis antennája... Háát ez van. Én erre a konkrlúzióra jutottam.
-
Aztatat
csendes tag
Szia
Találtam egy hivatalos leírást, de én még nem próbáltam. Írja ugyan, hogy nem kimondottan erre a frekvenciára van benne az antenna, de elvileg tudja.
Hogy őszinte legyek azt hittem, hogy minimum egy telefonszám van benne, vagy egy cím eltárolva. De ahogy nézem csak egy 15 számjegyes szám, tehát kell majd hozzá egy adatbázis, ahol meg lehet találni a regisztrált chippet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest