Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aztatat
csendes tag
Amikor próbálgattam, hogy hogyan tudna emulálni bankkártyát a kütyü, akkor éppen török kártyát akartam minden áron szerezni, mert 13%-BA kerülnek ott cuccok (nem anniyval olcsóbb, hanem pontosan az itthoni árnak a 13%-áért lehet hozzájutni néhány szolgáltatásért...) akkor keresgettem ezeket a kódokat. Találtam listát is országszinten. De aztán nem jutottam vele semmire sajna... Annyi van még amit érdemes megemlíteni, hogy most már a Revolut sem GB kártyát bocsált ki, hanem helyi kátyát. Az ott lévő currencyvel.
Kaptam is az alkalmon, már állítottam is át a lakhelyemet Revolutban Törökországra. Majd jött a fekete leves, hogy közölte rögtön, hogy amennyiben itt lakok jó eséllyel meg kell szüntessem a számlámat, mert bár céljuk a világuralomra törés, de jelneleg ebben az országban még nincsenek jelen, így nem tarthatom meg a szolgáltatásomat
. Szóóval nagyon gyorsan visszaállítottam, és hanyagoltam a dolgot
.Illetve Revolut esetében arra jutottam, hogy csak a MasterCard esetében igaz az itthoni kibocsáltás, Visa-nál nekem nem lett magyar. (csak a virtuálisokat próbáltam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Sweet.tv - internetes TV
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Szóóval nagyon gyorsan visszaállítottam, és hanyagoltam a dolgot
.