Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LWhite
tag
Az alap A320-nál (ennél a letöltöttnél is) szerintem csak a Flight Plannerben tudsz útvonalat megadni, esetleg a Garmin GPS-ben is beállítani, de ott még nekem sosem sikerült!

Szerintem érdemes lenne beszerezned egy olyan A320-ast, amelyben rendes FMS is van, mert azoknak az adatbázisát -így az útvonalpontokat, indulási és érkezési eljárásokat- tudod is frissíteni.
Online repülésen pedig ezeket fogják neked mondani (ha van irányítás), illetve ezek beállítását kérni mondjuk egy útvonalengedély megadásakor.
-
BenkoG
csendes tag
Nekem a HOTAS verziója volt, nem force feedback-es (utálnám az egész napos gépelésben megfáradt kezeimet szétrázatni). Nagyon meg voltam elégedve vele, a gázkar miatt univerzálisan jó volt mindenhez, de egy Saitek X52 kedvéért megváltam tőle. (Megvettem az X52-t és éjjel-nappal azon toltam
).BenkoG
P.S.: Szerintem azért tűnt fel most sok használt belőlük, mert már nem új modell, én három éve vettem újonnan, akkor volt kb.fél éves kibocsátású. Még egyszer mondom, nekem tökéletesen jó volt, DC-3, Discus, MU-2, Aircreation sárkányt, Mooney Bravo-t hajtottam vele sokat.
-
BigBlackDog
veterán
Én is nézegettem, nem írnak rosszakat róla, legalábbis amiket én olvastam. Viszont érdemes megnézni aprón is, van néhány keveset használt példány fent olcsóbban (van HOTAS változat is). Mondjuk az utóbbi egy hónapban elég sok került fel, ami talán jelenthet valamit.
De személyes tapasztalatom nincsen vele sajnos.
Én ilyet használtam (illetve ennek az force feedbackes verzióját használom), de egy-másfél év után mindkettőnél elkezdtek a gombok érzéketlenek lenni -mármint a megnyomásukat nem mindig érzékelték-, aztán 2-2.5 év aktív használat után kezdtek teljesen meghalni a gombok. Emiatt is gondolkodtam el néha-néha az általad linkelt példányon.BUÉK viszont is!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).