Új hozzászólás Aktív témák

• Cypresss

senior tag

Nos hát:

Asus 7970 lesz a kártya ez már eldöntött tény, köszönöm a véleményeket. :R
    Már csak a vízhűtés blokkot várom, ami kb egy hét múlva remélhetőleg megérkezik.

Ha összeállt a konfig beszámolok a tapasztalatokról. (Persze csak akkor, ha érdekel valakit.)

RCH kollégával finomhangoltunk egy kicsit, de sajnos az 3840x1024-es felbontást nem az 5870-esnek találták ki. Ennek ellenére sikerült kb 15-30 százalékot hozni FPS-ben (pontosabb értéket azért nem tudok mondani, mert nagyon időjárás, scenery és gép függő), ezt két dolognak köszönhetjük.

1. A VSyncet kikapcsoltuk.
    2. Rákérdeztem a PMDG belső fórumán, és többen is azt javasolták a fejlesztők közül, hogy a Fiber Frame Fractiont ne módosítsam, hanem töröljem cakk-pakk. Megtettem és bevált; elég komoly fps növekedést hozott. :D Akit érdekel próbálja ki, hogy működik-e nála. Ha nem, egy pillanat alatt visszamásolható a konfigfájlba a kitörölt rész.

Az elmúlt időszak egyébként csak megerősített abban, hogy az FSX-nél az fps növelésére a nyers erő alkalmazása a legjobb megoldás.

Kifejezetten a fentebb említett kolléga kedvéért - és a magam megnyugtatása érdekében -, ismét feltettem a Shader 3-at is, nulla eredménnyel. :U Illetve nem, a víz valóságosabb és szebb lett az eredetihez képest, szóval azoknak ez látványos változást eredményez, akik nem használnak REX-et vagy valamilyen Zinertek add-ont.

Ezúton is köszönöm RCH segítségét.

Más: sajnos csak az év végén kezdődik a 777-es bétatesztje (az idei év a Douglas DC-6-ról szól), de úgy néz ki, hogy lesznek nyilvánosan meghirdetett helyek is. Időben szólok, ha esetleg valakit érdekel. Két feltétel van: angol nyelv ismerete (szoktak videó és/vagy chatkonferenciát is tartani egy-egy fontosabb állomásnál) és egy átlagosnál jobb konfig.

(#9162) Geryson: Konzol-fanok, szevasztok! :D

Új hozzászólás Aktív témák