Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Hát kicsit megtöröm itt a nagy Malév-gyászt, csak hogy visszakanyarodjunk a topik eredeti témájához. Sok hozzáfűzni valóm lenne az egészhez, de a lényege igazából az, hogy ez most egy ilyen világ. Erre 1000 példát tudnék mondani, a Malév annyiban más, hogy sok ember ismeri (de semmivel nem vagyok hajlandó jobban sajnálni mint Apám volt munkahelyét, vagy az én munkahelyemet - ahol szintén dőlt minden). Amúgy tényleg hülyeség az hinni, hogy nem lesz többé a Malév és, hogy most akkor Ryanair gépek lesznek csak és akkor mi hogy utáljuk majd őket. No, részemről lezárva.
A Microsoft Flight viszont 29.-én jelenik meg, erről ITT egy hír németül jó pár képpel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest