Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
gabitoo88
üzenetére
Várj csak, nekem még lenne egy olyan beszólásom kb. fél óra után, hogy: valaki vegye át a gépet, el kell mennem megfürdetni/tisztába tenni a gyereket!
Korcsiii többször találkozik ilyennel mostanában amikor beszélgetünk! 
Ilyen sztorim nekem is volt már többször, bár én soha nem aludtam így el:
- Egyszer még FS2004-ben Casablancáról repültünk Gibraltár (azt hiszem Aerosoft, nagyon jópofa ha valaki ismeri: ahogy a radar észrevesz, lezárja a sorompót. Láttam élőben is). Na most az út legalább fél, de talán 1 óra kisgéppel, de már ez hajnal felé volt. Leszálltam és gondoltam, hogy Gönczi Attila barátomat "lefotózom". Belépett a 10 nm körbe, megláttam a szokásos kiírást a gépe fölött, még válaszolgatott is valamit, de nem süllyedt. Aztán olyan 3-4 nm környékén lehet ráfeküdt a gázkarra, mert elkezdett emelkedni, Skype-ra nem válaszolt (folyamatosan be volt ez ilyenkor kapcsolva - HALLOD KORCSIII!
) és elhúzott a reptér felett. Nosza, beugrottam egy vadászgépbe és Spanyolország közepéig kísértem, még fotó is lett csinálva. A gép szinte konstans egy magasságon szállt, amikor aztán én meguntam, őt meg azt hiszem egy SUP szedte le a hálózatról egy kis tiltással fűszerezve. Azon röhögtünk amúgy sokáig, hogy akkor lenne profi az FS, ha a vadászgépből átnézve láttam volna a kollégát a műszerfalra borulva aludni.
Csak mint a szegény Helios gép pár éve...- Volt olyan, hogy péntek este Budapest, Gran Canaria, Madeira és Budapest. Na aki ismeri az tudja, hogy ebből az első leg maga 5 óra, Madiera - Budapest szintén olyan 4. Olyan 3-4 körül indultunk haza hárman, alig láttam már a műszereket. Lefeküdtünk aludni, 3 óra múlva Zsolt barátom és én ébresztettük egymást telefonnal, Attila nem válaszolt a hívásra, persze végig online voltunk. Én és Zsolt leszálltunk, mondjuk életem egyetlen átesését sikerült csipás szemmel éppen elkerülnöm aztán szunya tovább, Attila meg viszonylag jó találattal valahol Szeged és Budapest között pattogott a földön még délelőtt, amikor végleg felébredtem.
- Az előbbi történet folytatódott ott, hogy Zsolt lerakta valahogy a gépet, kigurult a fűre és és lekapcs a műszerek, csak nem disconnect-elt, na őt a szigorú, de igazságos Zudor Péter irányító ébresztette délelőtt többszöri felszólítással, hogy azonnal kapcsolódjon le, mert szól egy supervisornak, ugyanis jöttek a leszálló gépek Ferihegyre és miatta nem lehetett a 31R pályát használni.
Hát voltak jó sztorik fiatal életemben...

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Arc Raiders
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Korcsiii többször találkozik ilyennel mostanában amikor beszélgetünk!