- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
petrusz82
üzenetére
igen, ezt a két oldalt beállítod, elmented - erre csak egyszer van szükség
majd felül kiválasztod a Theme Creation-t, választasz theme-t, és esetleg kicsit átalakítod, majd akár el is mentheted valamilyen néven, hogy legközelebb is meglegyen, ha esetleg változtatsz rajta, de mégis jobban tetszik a régi... ha már mindent átállítottál az igényeid szerint, akkor jöhet az Install, ekkor felülírja az FS-ben megjelő felhőket, vizeket, etc... ez eltart pár percig, de túl sokszor nem kell használni ,csak az elején, amíg megtalálod a számodra tökéletes kinézeteket...
majd amit mindig hasznűlni kell, az a Fly Now (vagy Flight Planer fül), ezt ha az FS nem indítja el magától (beállítás), akkor midnen repülés előtt meg kell látogatni... kiválasztod, hogy az aktuális időjárást szeretnéd, majd Fly/Start FS vagy nemtudom milyen gombbal lehet elindítani azt a (GPS kinézetű) programot, ami az FS-t vezérli... ezután a főablakot be is lehet zárni...
én egy darabig a sima online weather-rel (+ VATSIM időjárás) repültem, majd néhányszor REX-el, de végül az ASE-nál kötöttem ki... persze a textúrák maradtak REX-esek, kivéve a felhőket, amiknek egy része Zinertek, másik része meg már nem is tudom honnan van... valahonnan winter rwy/taxiway is van... LEGO

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Milyen egeret válasszak?
- VGA kibeszélő offtopik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs