Hirdetés
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc1946
csendes tag
Üdv!
Kb. két éve, hogy megvettem az FS2004-et. Természetesen, akkor már nem az a konfiguráció volt a divat, mint amikor kiadták a szimulátort.
Mivel nem tetszett a működése érdeklődtem a hazai és külföldi fórumokon, hogy mi lehet a hiba. Többen azt válaszolták, hogy a 2004-ben futó konfigurációkon működne rendesen. Gondoltam, hogy igazuk lehet, hiszen 2004-ben nem igen tudhatták, hogy 2006-ban milyen alaplapok, procik, videokártyák, stb. lesznek.
Amikor megvettem az FSX-et, akkor meg azért nem ment rendesen, mert fejletlen volt a gépem. Fejlesztgettem, ráköltöttem kb. 80 eft-ot, ennek ellenére sem működik úgy ahogyan pl. egy NFS Carbon működik. Vagyis az FSX-hez még nincs megfelelő gép.
Az egészből azt akarom kihozni, hogy amire a hardverek elérnek majd egy magasabb szinvonalat, addigra már nem fogják tudni kezelni az FSX-et. És eljutunk megint az FS2004 -vel kapcsolatban leirtakhoz.
Nem tudom, hogy érthető-e amit itt ősszeírok.
A saját FSX-emet már hónapokkal ezelőtt leszedtem a gépről, elraktam jó mélyre, hogy ne is lássam.Csak ennyi.
Czakó
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest