- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
AirBooms
üzenetére
az a baj, hogy van amikor tök normális, de van, amikor meg szinte minden frissítésnél ezt csinálja... FSUIPC-ben 3/5/10 fokra próbáltam lekorlátozni, de akkor mg azt csinálja, hogy mondjuk az északi szél elindul nyugati felé, leér délire, ott vár egy picit , majd elindul a keleti felé, vissza északira... szóval a végén kb ugyan ott köt ki, csak azért ha egy 50-100 kt-s szél "köröz" a gép körül, az nem éppen felemelő élmény...
mintha a 10 percet is állítottam volna már 5-re, de most valamiért 10-en áll a csúszka... nem emlékszek már, de szerintem az volt, hogy kipróbáltam, de akkor csak sűrűbben jelentkezett ez, így visszaraktam...
nem vagyok benne biztos, de szerintem akkor jön elő ez, ha a környéken kevés (vagy éppen túl sok?) az infó az időjárásról, így a távoliakból rakja össze, és amikor frissítésnél az egyik kiesik, akkor a többit veszi figyelembe az FS, amíg az összes nem frissül...
no de mindegy, most REX-ezek, de majd ha megint átváltok nem REX-es felhőkre, akkor visszatérek, és újra próbálgatom... amúgy szeretem, jó progi...
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Android szakmai topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest