Hirdetés
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Hát engem továbbra is egy kicsit kikészít ez az FSX, egyszerűen nem is értem - úgyhogy most elkezdtem nyomozni.
ELLX - PANC (ca. 5.800 nm), utolsó 100 nm-en disconnecteltem (nem is vettem észre) és minden gond nélkül leszáltam. Hazafelé hasonlóan 11 és fél óra, online, erre 0,8 nm-el a leszállás előtt kifagyás. A legjobb, hogy sima gyári Luxemburg sceneryvel, mert a freeware ELLX-re gondoltam, hogy az a gond (az utolsó kifagyásom azt hiszem 4 nm-el volt pályaküszöb előtt). Keresek angol fórumokat, de sehol semmi ilyesmi, pedig itt valaki írta, hogy lehet a Saitek, FSUPIC a gond, de most ilyet nem lelek sehol. Most megyek ki FACT-ba, Dél-Afrikába, a végén direkt le fogok lépni a hálózatról, lehet tényleg ilyen hülyeség lenne az ok? PMDG 747 a gép, Active Sky és minden egyéb finomság. Egyszerűen totál tanácstalan vagyok...
Ja, Win7, full új install, de a hihetetlen, hogy tényleg mindig teljesen a végén történik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs