- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
így is eléggé gépigényes szerintem... mondjuk London felett egy egll rwy 27-es appal jobban meghal a gép (igen, az(ok) is "légigyenge" féle scenery(k)), de azért más a kettő....
a default-nál azért mindenféle képen jobb...
asszem monaco vagy mi vagy mi van meg valami brutál részletesen, tele helikopter leszállóhelyekkel... de még nem próbáltam, mert megragadtam a jet-eknél....
egyébként meg ez az egész a repülésről szól... bár a régebbi verziókkal nem játszottam, de szerintem azok felhasználói egyetértenének velem abban, hogy akkor sem a földfelszín adta az igazi élményt... persze fejlődik a technika, talán a következő verzióban (mikor? vagy inkább melyik?) már lehet google earth színvonalú lesz... mondjuk igaz, hogy a kiegészítők most is lehetnének még részletesebbek, mert van még hely felfelé azon a bizonyos csúszkán, csak se scenery, se gép, ami(n) elfutna olyan beállításoknál...
egyébként gondoltam már rá, hogy a google earth-öt kellene valahogy összeolvasztani egy szimulátorral (tudom, most is van benne egy ilyennek nevezett dolog, de azért lássuk be, az azért messze van egy valóditól), és akkor iszonyat szép látványt lehetne összehozni... de kicsi erre az esély, én úgy látom... de ne legyen igazam.... (google nem akar szimulátort csinálni?)

Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- Notebook Dell Latitude 7300 i5-8265U/ 8GB /256GB SSD/FHD Touch/Win11Pro szinte mint az új Garancia
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- SK Hynix 64 GB DDR4-2400T 2 x 32 GB (HMA84GR7MFR4N-UH) Szerver memória
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- S21 256/8 dobozában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest