Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
El is felejtettem, igen megjött kb 2 hete, nagyon jó kis cuccos. Próbáltam mindenféle szimmel, helikkel, nagygéppel, kisgépekkel, jetekkel, mindegyikkel zsiráf. Kellett vele szórakozni mire mindent belőttem és szokni kell persze, a sima joy után nagyon béna voltam de most már nem is tudnék ffb nélkül repülni, annyi pluszt hozzáad az élményhez. Sokkal jobban érezni a súlyát a gépeknek pl. fel és leszálláskor, és emiatt pontosabban is lehet repülni, érzed mikor fogy el a sebesség. Vagy amikor nyomsz egy kövérgázt és a propeller megfújja a vezérsíkot és érzed hogy felkeményedik a sebbességre.
Helikkel pl. sokkal egyszerűbb lebegni mert működik a hardvare trim, abban az állásban marad a ciklikus ahova trimmeled. Vagy amikor átmegy vrs -be és elkezd csapkodni tudod hogy a határon vagy. Van olyan beállítás is hogy a joy követi az autopilot és a trim mozgását, nagyon durva érezni.
Egyetlen kis hátulütője hogy a mozgás közben érezni egy kis fogaskerék súrlódást, de úgysem arra figyelek repülés közben, nekem bőven belefér így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest