- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eep 101
csendes tag
Szerintem rám célzott. Sajnálom, nem beszélek angolul, németül jó vagyok, 28 évig dolgoztam Ausztriában és középfokú állam vizsgám is van, de az angolt soha sehol nem tanultam. Egyébként meg fogalmam sem volt, hogy ott "csak kizárólag" angolul lehet beírni.
Na persze jó lenne, ha végre segítene valaki, egyszer már kértem, de nem kaptam segítséget, ezért próbálkoztam máshol is.A többiről pedig meg van nekem is a véleményem, csak nem akarok vitatkozni senkivel.Csak egy mondat: igen is, a 32 000forintomért kész, hibátlan terméket várok, nem pedig ilyent, ami tele van hibával, és nekem kell kutakodnom hogy valahogy megoldódjon. Ja tudom : user hiba....
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest