- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH663
aktív tag
Én is jót röhögtem.... Kész.... Csak saját tapasztalatból: Amikor elkezdterm vitorlázni, és már egészen kezdtem magam jól érezni a gépben, és jött a kötél szakadás oktatás. Felkészítve, deklaráltan, ez volt a feladat. Középmagasan bele is oldott az oktató, közölte, Ő csak figyel, oldjam meg a helyzetet. Sikerült üveges tekintettel mérlegelgetve a lehetőséget siklani, eldobva 50 métert az értékes magasságból, ekkor mondta hogy ennyi, övé a gép. Magunk alá leszálltunk egy 180-as fordulóval. Ez kb annyi ideig tartott míg ezt olvastátok. "Éles" helyzetben valahol a csalittosból kellet volna kikanlazni engem a géppel együtt. Később egyedül repülés előtti ellenőrző: Oktató: Én csak ott vagyok nem szólok, ha bele kell nyúlnom vége van. Vége lett. Pusztán azért mert saját magát belhergeli az ember a stresszbe, és hibázik.
Később motoros kiképzésen, hátszeles felszállás gyakorlása, előtt átvettük az elméletet, pontosan tudtam mi fog történni, pár év vitorla és egyéb repkedések után nem igazán éreztem kihívásank a gyakorlat végrehajtását. Oktató látta rajtam hogy "nagyon tudok ma repülni" csendben meghúzta magát az ülésben. Én beszúrtam a gázt, és amikor félig lógó szárnyal sodródtam lefele a pályáról akkor rájöttem hoyg mégsem megy ez annyira, egy kör után izzadt seggel átbeszéltük hogy még gyakszizni kell, hiába megy ez nekem amúgy. És ez kisgép meg vitorla ami azonnal reagál mindentre.... nem 80 tonna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos, függetelen Redmi note 13 pro 5G telefon kifpgástalan állapotban!
- Workstation 4K ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- PRÉMIUM RGB GAMER PC Ryzen 5 3600XT + AORUS RX 6750 XT 12GB + Seasonic Gold
- Meta Quest 2 128GB Full Extra csomag (Elite Strap akkuval és tok, Kiwi grip, Fit Pack)
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest