Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geryson

addikt

Hahó Urak!

Na, nagy vergődések után kiderült, hogy a telepítőlemezem rossz és ezért áll le telepítés közben. A hétvégén végre felkerült a januári-új gépemre az FSX.

Be kell vallanom, hogy én egyenlőre csak hülyéskedésre tudom kb. használni, mert a VA, akinek repülök olyan dolgokat ''ír elő'' vagy akár csak javasol, hogy azok még közel nincsennek meg FSX-hez. Pl. PMDG vagy AS. Sebaj, azért mókázni jópofa vele, főleg az Egyesült Államok területén lévő scenery-k közelében.

Vistáról csak annyit, hogy gyorsan felraktam azt is (gondoltam fusson akkor jobban az FSX is) és a NVIDIA legújabb drivere még összeomlott az FSX alatt, merthogy én 2 monitorral játszom. Ezek után tudtam meg, hogy a Vista még nagyon hiányos driverekben. Gyors uninstall és most megint XP SP2 szolgálja a hazát.

Én (is) annyiban cáfolom meg azokat a híreszteléseket, hogy az FSX-re majd 2 év múlva jönnek ki a megfelelő gépek, hogy nagyon szépen fel vannak tolva a csúszkák és teljesen kellemesen játszható. Ellenben az 1 giga RAM tuti kevés. Nekem anno 2 volt és tudom, hogy a RAM-ban jobb a több...

Új hozzászólás Aktív témák