Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gudi

tag

sziasztok!
    Úgy néz ki, hogy mégis van megoldás a LAN hálózaton való kapcsolódáshoz,találtam egy linket, ami kimondottan ezzel foglalkozik, és hivatalos oldal.
    http://support.microsoft.com/kb/925896
    Közre adom okulásképpen hátha mást is érdekel a czakof-nak írt skype levelemet.

pofonegyszerű a dolog, nem a routerben kell a portot nyitni.
    : vezérlőpult-windows tűzfal-balodali menüben programok vagy szolgáltatások átengedése a tűzfalon-ra klikk.
    Ezután feljön egy ablak, amiben fel vannak sorolva a programok, és amit át akarsz engedni, az elé pipát kell tenni, és abba a kockába is, ami kijelöli hogy otthoni hálózat vagy nyilvános. a nyilvánosat nem kell kipipálni. Nekem fel van sorolva a Fligth szimulátor, az FSINN, Az FSCOPILOT, meg még egy csomó minden amit úgy kell használni hogy átengedje. ezeknél már be van jelölve a pipa.
    Ha nincs ott felsorolva a listán, akkor:
    felül jobb oldalon "beállítások módosítása" klikk, aztán tallózás és ki jelölöd az FSX-et, meg az fs9-et is a könyvtárból.
    Aztán alul "hozzáadás" klikk
    akkor aztán megnézed az eredeti ablakot, és akkor (ha eddig nem volt ott) megjelenik aFS méghozzá pipával a kockában. ha nincs piupa akkor tedd be.
    egyébként nekem nem tudom, hogy miért van nekem eleve engedélyezve, neked meg miért nem.
    Javaslom hogy alaposan nézd végig azt a listát, mert úgy néz ki, hogy ami a gépen van program, az ott megjelenik, legfeljebb pipa nélkül.
    De ha megnézted beszéljük meg, nem tudom senkivel kipróbálni ezt a módszert. egyébként a "gyakori kérdések" fórumon érdeklődtem, és ott kaptam ezt a linket.
    és ebben ír kimondottan az FSX multiplayerről
    igaz, még XP op rendszerrel, de érthető a win 7-re vonatkoztatva.
    ott "kivétel fül"-nek hívja azt a menüt ami a baloldali menüsorban van.

Új hozzászólás Aktív témák