Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flashy

veterán

nagyon gáz amikor minimális kanyarlevágásért, vagy főleg olyanért amikor nem szerzek semmi előnyt csak a pálya széle mellett megyek, már mutatja a hülye nyíl hogy oda fog visszarakni ha a fene fenét eszik is, bármennyit megyek is tovább... azért azt ki kéne lassan megint mondanunk hogy ez egy gagyi játék, amit a ragdoll modell poénossága meg az extrém játékmódok tartanak életben addig a pár napig is amíg játszunk vele. 1 darab betöltő képernyő van. 2004-ben. time trialban nincs ghost car, nincs köridő, vagyis egy olyan verseny amikor egyedül vagyok csak. az ellenfelek nem tudják mikor van vége, ők mennek körbe végtelenségig. a falnak ment ellenséges lelkületű autók nem visszagurulnak hanem visszateleportálnak az útra (oké ez előfordul), már sokszor emlegettük hogy a pilóta bármilyen ütközéstől hatalmasat képes repülni. van valamilyen fizika: a dolgok egész jól viselkednek, a dobozok, hordók, tekebábuk úgy ütköznek kb ahogy kell, ez életszerű. de pl a magasugró rámpánál többször is volt, hogy még bőven a rámpa szélétől messze befele valami láthatatlan falnak ütköztem aminek nem illene ott lenni. a zenék jók, talán nem is vészesen kevés. grafika: szűrők nélkül 1024ben maxon folyamatos, ami azt jelenti hogy nagyon jól meg van írva, vagy azt hogy igénytelen. talán inkább utóbbi :) gondolom a játék a vége fele annyira nehéz lesz, hogy szinte lehetetlen, de így az elején tetszik benne, hogy az ellenfelek is hibáznak maguktól. nem az van hogy tökéletesen mennek és azért győzök mert az én autóm direkt annyival gyorsabb, hanem hibáznak is. meg persze lassabbak is, de muszáj.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák