- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
+Techno+ #17989 üzenetére
Ja nekem úgy volt a 8.1 en hogy az indulókat néztem, és nagyrészt a drivereket és a vírusirtót engedtem elindulni. Van a win7-ben win 8.1-ben egy csomó win szolgáltatás ami otthonra tök felesleges azt is éremes kikapcsolni. Neten van egy csomó leírás.Registry-t ne piszkáld mert annak könnyen pórul lehet járni és teljes újratelepítés lehet a vége.
Gondolom úgy oldották meg, hogy hibernálásból is fel lehessen ébreszteni billentyűvel, hogy azt az Usb portotot nyitva hagyja ahol a billetyű van, és csak azt figyeli, hogy kap-e wake up parancsot. Nem hiszem ez sokat fogaszt. Az alvó módból pillanatok alatt felébred, de azt nem szeretem mivan ha áramszünet van? Meg többet is fogyaszt.
Szóval simán el lehet érni a 7 mp-es teljes rendszerfelállást hibernálásal, persze 2 hetente illik teljesen kikapcsolni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Egy óra, két rendszer
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Overwatch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Android szakmai topik
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Toshiba 3TB HDD Sata3 DT01ACA300 / Beszámítás OK!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest