- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Video alapján simán elfér, amúgy az egyoldalas 980 1TB az 2.38mm magas ez a Plextor meg 3.65mm, szóval nyugodtam próbáld bele. Gondolom olyan helyen javasolt az egyoldalas, ahol úgy kell valami alá beszuszakolni és még akár valami hűtőlapkát is jó lehetne rátenni... Nekem desktopban VGA alá van szuszakolva a 980 1TB, ott tényleg nem sok hely maradt az SSD felett.
Kb 99%, hogy jó lesz a Plextor oda, amúgy meg egész korrekt SSD-nek tűnik, még 1GB DRAM cache is van rajta.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Egon
nagyúr
Sajnos mégsenem oldódott meg teljesen a probléma.
Teszt jelleggel rámásoltam az ssd-re 350 GB-nyi adatot, a hőmérséklete a borda ellenére jócskán 70 fok fölé ment a HD Sentinel szerint... Mondjuk már órák óta használtam, az üzemi hőmérséklete 49-50 fok volt.
Most teszteltem 100 giga adattal, de csak 10 perccel a bekapcsolás után (amikor 41 fokos volt még csak), így csak 53 fokra ment fel.
Mondjuk nem életszerű, hogy ennyi adatot másoljak rá egyszerre (mármint 350 gigát), de így sem vagyok teljesen nyugodt.[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Ha valaki hasonlóképp járna egy ilyen lap+ssd kombóval: vettem egy 3 mm-es hűtőbordát, az még pont befér alá (1-2 mm szabad hely marad a vga hűtő felett), és ez elég volt ahhoz, hogy 10 fokkal csökkenjen az ssd hőmérséklete, egyelőre huzamosabb terheléssel sem tudtam 56 fok fölé vinni.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Graphics
Jómunkásember
Egy vékony alu-rézlap is már rendkívül sokat tudna segíteni. :)
Akár egy régi hűtő bordából levágva egy szelet, vagy aliexpress.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Fujifilm X
- Horgász topik
- Mini-ITX
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP)
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest