- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
pvt.peter #26248 üzenetére
Nem ugy nez ki hogy a Chrome a problema, csak 507+472MB memoriat hasznal a ket exe. Engem mondjuk az is erdekelne mire kell a DUmeter-nek 853MB(!), de ez a harom osszesen is 2GB alatt van, meg maradt 8 (6+2) GB amit valami betelitet valamivel. Szerintem a Windows 10 topicban probalkozz.
-
Raymond
titán
-
xuldar
addikt
válasz
pvt.peter #25658 üzenetére
Több PH!-s cikkből jött le az, hogy a processzortól is függ az SSD sebessége. Elképzelhetőnek tartom, hogy a procid miatt ennyi a sávszélesség. Ha érzetre nincs gond, akkor ne érdekeljenek a számok.
Az SSDOK képen nem látok problémát, esetleg kapcsold ki a hibernálást, ha nem használod. -
Bodor
veterán
válasz
pvt.peter #25577 üzenetére
Igen, ugyanaz,mint a Samsung turbója, én ott nem vettem észre különbséget a használat során, ezért ki is kapcsoltam,mert csak foglalja a ramot.
Persze nem minden típus támogatott, a mai áldozatom pl. nem .
-
Raymond
titán
válasz
pvt.peter #25573 üzenetére
Az ilyeneket erdemes felraknio mar csak azert is mert megkonnyitik az esetleges firmware update-et es biztosan hasznalhato informaciokat adnak a diszk allapotarol. Nem gyari programoknal ez nem mindig biztos mert a SMART adatoknal nincs standard igy a programba vagy jol vannak definalva a te hardvered ertekei vagy nem, esetleg par adat hianyozhat is. A turbo, vault es compressor kerdeses, de a Plextool-t minimum felraknam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest