- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ice&Lime #6826 üzenetére
Melyik tesztoldalról jött ez? Van hasonló mérésük a 840 Pro 128Gb-ról is?
Ha ez a skála X értelemben kb. 0-80Tb, és a 840 Pro hasonlít a 840 EVO-ra, akkor lehet, hogy meg is van a magyarázat miért volt lassabb az SSD-m, mint vártam volna.
Az enyém most 12.41Tb írásnál és 96%-os Wear Leveling-nél jár (ne kérdezzétek hogy hoztam ezt össze 111 nap üzemidő alatt -> alapvetően nem foglalkozom vele, hogy mi mennyit ír, itt van minden swap és temp, de direkt erre használom az SSD-t, hogy ezek gyorsan mehessenek róla, és ezért vettem Pro-t sima 840 helyett, hogy ne kelljen aggódni miatta, hogy nem kímélem, hanem használom), és a grafikon alapján ez már a hosszú nagypapa korszakot jelenti egy EVO-nál (már alaposan meglassulva, de innen már viszonylag lassan csúszva a halál völgyébe).
Egyáltalán nem lepődnék meg, ha a Pro is ilyen. A Samsung termékekben a Galaxy S sorozatú telefonokon kívül még szinte mindig csak csalódtam előbb, vagy utóbb, így vagy úgy (szerencsére saját káromon ritkábban, mintsem úgy, hogy még vásárlás előtt alaposan tesztelhettem én magam, vagy találtam őszinte, mélyenszántó és alapos tesztet neten, ami nem dőlt be mindennek, ami elsőre fénylik, és nem marketinganyagot másolt...).
Lehet, hogy itt az ideje készíteni egy képfilet, lenullázni, aztán megnézni hogy mit produkál most benchmarkokban ahhoz képest, mint amikor megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 3 hónapos Samsung 990 Pro NVMe M.2 2 TB 33 hónap garancia!!!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest