Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy kis érdekességbe futottam bele.
Még nem tudom a megoldást, de keresem.
Az Apacer AS2280Q4 500GB-ról van szó.
Valamiért az írási sebességem lecsökkent. Pedig teljesen jó minden HDS értékem is.
A gép nem változott, memóriából lett több a gépben azóta, még azt megnézem, de nem kéne bekavarni, mert két eltérő modul van benne elvileg. (Gen3-as a gép)Olvasási sebességem szépen eléri a plafon környékét, de írásban hektikus ingadozás van.
Belakott rendszeren:
Teljesen friss telepítésen:
Friss klónozáskor még minden rendben volt.
Ami érdekes, hogy a meglévő rendszerem átdobtam egy Samsung 981-re, ami egy 970 Evo, és ugyanezt a lassulást tapasztalaom, csak ott még lentebb esik az írásom.
Meglepő
lehet túl sokat írtam nagy fájlokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet túl sokat írtam nagy fájlokkal.
Pyttawrx