Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
bANDYka
üzenetére
a Win8-at USB-ről telepítettem, ez gondot jelenthet? Sajnos a Windows7-USB-DVD-tool-lal nem tudtam USB-re tenni Windows7 ISO fájlt, mert kiírta, hogy nem ismert ISO... :S
Nem gond, hogy a Win8-at usb-ről telepítetted, csak ha úgy ment, akkor gondoltam a Win7-nek is kéne menni USB-ről. Ha nem eredeti a Win7 telepítő képfájl, akkor a Windows7-USB-DVD-tool nem ismert ISO-nak látja....

somasz: A Trim csak akkor nem működik, ha az SSD-k vannak RAID-ben, mellette a HDD-k lehetnek.
-
válasz
bANDYka
üzenetére
Gyakorlatban nem próbáltam még a közelmúltban elérhetővé tett W8-at, de mivel van benne olyan új feature, ami valószínűleg bizonyos, a W7 által nem ismert partíciószerkezetet érinthet, ezért én is hajlok afelé, hogy W7 telepítése előtt, le kellene törölni minden partíciót az SSD-ről és utána csak a W7 telepítés. (remélhetőleg a CD ROM-on meg CD valójában DVD meghajtót és DVD-t értesz, nem pedig a neten keringő warez W7 kaki edition-t, ami elfér egy CD-n, mert akkor nincs miről tovább értekezni)
proly01
Mivel valahogy felvarázsoltad a W7-et ezért gondolom a BIOS látja rendesen az SSD-t. Elsőre a az NVidia chipsetre tippelnék, mert ha azt felpakoltad, akkor húzhatod is újra a rendszert.Megint hegesztik a PH!-t, remélem nem 5x megy el a HSz...
-
Bodor
veterán
-
magedla
tag
válasz
bANDYka
üzenetére
Itt találhatsz Agility3 eredményeket: SSD tesztek
Ha jól látom, meglehetősen jók az eredményeid a többihez képest, egyedül a 4K QD32 read érték tűnik alacsonynak.
A valódi értékeléssel azért várd meg a hozzáértők válaszát. -
válasz
bANDYka
üzenetére
SATA2-es portok vannak a deszkán, kompatibilitási gondokról nem tudok. OS telepítése előtt ezt olvasd át, a 2. pontban teszek említést arról, hogy "...olyan is előfordul, hogy ugyanazon SATA vezérlőhöz tartozó SATA portok is meg vannak különböztetve (pl. Intel SATA vezérlő, 4 darab SATA port tartozik hozzá, de az első kettő (a 2 legalacsonyabb sorszámú) javasolt a boot eszközök csatlakoztatásához, míg a másik kettő az adattárolásra szolgáló eszközökhöz ajánlott." Na erre ez a deszka pont jó példa, erre (is) majd ügyelj.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Fűnyíró topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 fat konzol
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest