- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Aktív témák
-
"Az a dilemmám, hogy a virtuális gép image állománya jó helyen van-e az SSD-n, vagy "káros" az ssd-re nézve?"
Nem feltétlenül SSD szempontból, de jobb nem SSD-n tartani."Lehet egészségesebb lenne ketté vágni a lemezt, és így külön part. lenne a win7 -nek és külön part. a win8 nak?"
User Error - csak külön(W7 után W8 az csak Upgrade).
W7 és W8, külön-külön min 50 GiB.
UI: Mivel olybá tűnik, hogy elég sok ember érdeklődését felkeltettem, hogy mit és hogy is mér a CDM, ezért nem fogom külön-külön tisztázni.
A helyes megfejtéseket privátba váromA kérdés: Mit és hogyan mér a CDM(Crystal Disk Mark)
- Az alapértelmezett képernyőn mit jelent a SEQ, az 512K/4K/4KQD32 mérés?
- Mi különbség van a SEQ és a különböző méretű "K"-s mérések között?
- Mikor elsődleges a 4K és mikor a 4KQD32 eredmény?
- A mért adatok pontos eredményt tükröznek? Ha igen, akkor "pontosan" mit?privátba jöhetnek elsősorban a válaszok...
-
bozont
veterán
Jól van, tehát akkor ilyen lutri ez a dolog, van aki kap, van aki nem. Több helyen is olvastam hogy a seriellal is gondok voltak. Na mindegy, megtaláltam a tesztet a klónozó programokról a logouton, van ingyenes alternatíva is. Az is jó lesz, ha meg nem válik be akkor újrahúzom a rendszert is kész.
Érdekes amúgy, hogy a 64GB-os Bés D verzió között csak 2e Ft különbség van, míg a 128-asnál már 5eFt.De annyi pluszt már nem ér meg a dolog.
-
cozmo
őstag
Akit érdekel: how-to-convert-mbps-to-iops-or-calculate-iops-from-mbs
-
-
Bodor
veterán
-
cozmo
őstag
-
Bodor
veterán
Ezek szerint SATA2-re van dugva az SSD, akkor rendben van.
(#44009) Silentfrog: Szerintem OK. Az hogy nem 500 a szekvenciális olvasás, szerintem nem baj, ne görcsölj rajta.
Egyébként gyorsabbnak érzed, mint a Kingstont? Ha le tudod vonni azt, hogy új Windows telepítés mindig gyorsabb ...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest