- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
TheProb #22664 üzenetére
Pl. a víruskeresés....
A Diskeeper progi Hyperfast funkciója minden SSD meghajtót regenerál, az eredmény hasonló a HDD töredezésmentesítéséhez.
Szerencsére ez az SSD önmaga is remekül karbantartja magát, ha időnként pár órára magára hagyod bekapcsolva a gépet, csak a Asztal legyen és ne működjön semmi progi. -
fagy53
nagyúr
válasz
TheProb #22469 üzenetére
A linkelt SSD 2.5" azaz az asztali gépbe elvileg beszerelő kerettel lehet beépíteni, de mivel sem a hőmérsékletre, sem a térbeli elhelyezkedésre nem érzékeny, oda teszed ahová akarod.
Játékoknál alig, mivel a pályabetöltés a hiedelmektől eltérően nem elsősorban a tároló sebességétől függ, hanem a szervezéstől. Sokszor csak villog, vagy szünetekkel világít a HDD LED ami azt jelenti, hogy nincs folyamatos kommunikáció a tárolóval, így annak sebessége másodlagos. Játéktól függ mit nyersz az SSD-vel, de veszíteni nem fogsz az biztos!
Bővítettem a 4GB>8GB RAM-re és a lapozófájlt is a RAM-ra tettem, majd meglepődtem, hogy pl az Arma 2-ben 10-20% közötti FPS növekedést tapasztaltam, ez ma történt és éppen az SSD miatt történt ez az akció. -
fagy53
nagyúr
válasz
TheProb #22467 üzenetére
Megéri.
Korlátozott élettartam....nincsen természetes halállal halt SSD, nem tudok végelgyengülésben elhalálozottról. 10-30 év között lehet számítani erre, de nincs bizonyíték....
A vezérlők különböztetik meg valóban az SSD-ket pl a teljesítményük szempontjából, de az otthoni átlagos felhasználónak alig jelent többet a pl SF vezérlők nagyobb sebessége.
Márkák között a megbízhatóságban van különbség, de ez is inkább a vezérlők miatti és a vezérlő szoftvere a ludas a legtöbb esetben, van, hogy csak többszöri frissítések segítenek, lásd: Intel, SF vezérlők / ez több gyártót érint/.
A lapod régi, de nem hinném, hogy gond lesz vele... -
fagy53
nagyúr
válasz
TheProb #22464 üzenetére
Vedd ezt!
Nem fogod megbánni, a hely mindig kell, mégha most elégnek találod a 64GB-t ez akkor is így van. Ennél a tipusnál a legolcsóbb az 1 GB és gyorsabb egy pár dologban a 22k-s Kingston-nál, míg a hasonló árért kapható Samu-nál valamivel lassabb /amit nem veszel észre/, de jelentősen jobb az ár/érték mutatója.
Megbízható!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest