Aktív témák
-
válasz
Hooper #49102 üzenetére
Bizonyos szempontból nem a legjobb embert kérdezed, mivel én 2. évtizede vagyok a szakmában és nálam nem olyan arányok mutatkoznak az OCZ meghibásodásával kapcsolatban, mint ami fórumokon "felhalmozódik".
Itt pl kiszedték az ajánlásból az Agility 3-t, mert többen jelezték, hogy gondjuk volt vele, de ettől függetlenül én idén is (akárcsak a korábbi évben) biztosan sokat fogok beszerelni.
Agility3/4 és Vertex3/4 is azonnali FW frissítéssel kezdem(mert olyan javítások vannak, amelyek fontosak), ha nem a legfrissebbel szállították volna, természetesen OS telepítés előtt és nem utólag.A régi FW-ekkel voltak gondok, de azok FW hibák voltak, ami nem keverendő a megbízhatósággal.
Ettől függetlenül Bodor cikkében szereplő ajánlásból kell válogatni
(bár én magam eltérek tőle, mert olyan modelleket is beszereltem és be is fogok szerelni, ami ott nem szerepel, de aki először vesz SSD-t, annak érdemes abból a listából választania.)rgeorge
Első kézből tapasztalok ilyen hibákat vagy saját vagy ügyfelek révén, nem olvasgatom különösebben a netet ez ügyben, lévén user error kizárva. Pár hsz-om a W8 topikban:
[link] | [link] | [link] | [link] | [link]
Ha valaki W8-t telepít, az első dolga legyen lefrissíteni a rendszert Windows Update-ről teljesen(több lépcsőben zajlik, azaz első frissítés után ismét kerestetni frissítést és telepíteni egészen addig, amíg nem talál) -
Gorneck
legenda
válasz
Hooper #17907 üzenetére
Kb. Szerencsére napjainkra elkoptak a rossz (ne szó szerint érteni) vezérlőkkel megáldott SSDk...így az érdekes anomáliák is.
Én egy tesztlaborban dolgoztam és sok HW-t próbálhattam ki, ahogy még napjainkba is teszem, ahogy lehetőségem van.
Jobban megéreztem a a 100/80 SSDm esetén ha kivettem alóla 2 magot, mint, hogy 3-4szer gyorsabbra váltottam. Install, játék egyes programok esetén persze hogy érezni a különbséget, de míg tényleg hétköznapi felhasználásról beszélünk, addig nem sok semmi különbség van. -
fagy53
nagyúr
válasz
Hooper #17907 üzenetére
"az egesz sebesseg mizéria csak parasztvakítás hogy minél többet költsünk?" - ez sajnos többé-kevésbé igaz.
Egy bizonyos határon túl a gép más elemei, az alkalmazások szervezése, stb jelenti a határt és nem az SSD. Ahol két SSD között látatlanban sebességkülönbséget lehet tapasztalni azonos felhasználásnál, ott ez a különbség nem jelentős, ill. nem olyan mértékben mint azt az adatlapjuk alapján elképzelné a felhasználó. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Hooper #17896 üzenetére
A monitoromhoz es az igenyeimhez megfelelő ez a videokártya, nem áll szándékomban tízezreket költeni arra, hogy jobban csillanjon meg a lenyugvó nap utolsó sugara az óceán lágy amde mégis haragos fodrain.
Igy sem 640x480-ba jatszom teljesen lebutitva. Nativ 1440x900 van minden jatekban...
Valoszinuleg az alap texturak beolvasasa semmit nem valtozna maximum ahol eddig 100fps-em van ott lenne 200. ÉS? Most ahol beakadt mert etetni kellett texturaval a videokarit ott nem akad be.
-
-
cszn
őstag
válasz
Hooper #17476 üzenetére
Gyorsít a photoshopon is, a particionálás ugyanúgy megy mint HDD-nél.
Ezt érdemes megfigyelni, mert iszonyú jó áron van. Egyébként az X25-M nagyon jó, de a 320-as széria váltja és olcsóbb (kb ugyanazt tudja).
Játékos kérdésre a válasz: Igen.(#17477) MC Pite Nem lehet azt mondani, hogy egyértelmű lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged