- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Beldar #43394 üzenetére
Ez SATA2-höz képest is kevés, és szerintem sincs TRIM. Én is azt mondom, hogy telepítsd újra Fire/SOUL/CD cikke alapján. Épp az a lényeg, hogy semmit sem kell felraknod, mert a WIN7 helyes drivert pakol fel.
Ne a vezérlőknél nézd, hanem a lemezmeghajtóknál az SSD-re jobb klikk tulajdonságok, illesztőprogram fülön. Így kellene kinéznie. -
válasz
Beldar #43405 üzenetére
Nagy valószínűséggel lejjebb lesz az eszközkezelőben a driver, a tárolóeszközök csoportban. Ott lesz Nvidia nforce serial ata (vagy hasonló) néven.
Ha így lesz, akkor azt a drivert kell lecserélni a W7 alap driver-ére (ha ide módban telepítettél, akkor nyilván a W7 IDE driverre kell cserélned)
Az eljárás le van írva a bejegyzésemben, ha sikerrel jársz, akkor egyből működni fog a TRIM is.Ha lesz még kérdésed, akkor azt privát-ban tedd fel, mert innentől már nem ebbe a topokba való. Thx!
-
válasz
Beldar #43403 üzenetére
csak azt tudom javasolni, hogy ismét nézz bele a cikkbe, mert a vége felé 6 pontban felsorolom, a topikokban felmerülő leggyakoribb kérdéseket, és természetesen a megfelelő választ is mellékeltem.
A korábbi disabledeletenotify-hoz kapcsolódó információt is megtalálod, és a most feltett kérdésedre is ott a válasz.
-
válasz
Beldar #43401 üzenetére
1. Ha vetted volna fáradságot és elolvasod azt a bejegyzést, amit Bodor linkelt, akkor ez a kérdés fel sem merülhetett volna(számtalanszor ki lett tárgyalva amúgy is)
2. A mérési eredmény alapján, abban sem vagyok biztos, hogy AHCI üzemmódban van a SATA vezérlő.
3. Ha a 2. pontban igazam van, akkor borítékolható, hogy nem megy a TRIM, mivel NVidia driver-t használsz. -
Bodor
veterán
válasz
Beldar #43389 üzenetére
Szépen szétbarmoltad.... Úgy tűnik az NVIDIA GeForce 6150 + nForce 430 chipset nem igazán van e helyzet magaslatán. De valószínű, hogy a DISKPART-al lett elcseszve igazán.
E szerint a leírás szerint csináltad? Ha minden kötél szakad, vissza tudod vinni garanciálisan.
Aktív témák
Hirdetés
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest