- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
melan
senior tag
válasz
bigdigit #39507 üzenetére
Ezt a lehetőséget ismerem, de a futtatás és a kereső különböző dolog. A futtatást egyébként egyszerűen windows bill+R kombóval el lehet érni. A keresőt (kikapcsolt indexálás és keresés mellett) nem tudtam életre hozni (nyilván) a start menü beállításaival. Amúgy ez a kereső csak azért jó, mert ha elkezdem beírni pl rendszer... akkor egyből feldobja a lehetséges eszközök listáját. Megnéztem a szolgáltatásoknál, az indexálás és a kereső külön pipával inaktiválható. Ezért nem értettem, hogy a keresőt miért érdemes kiiktatni...
-
-
korcsi
veterán
válasz
bigdigit #39381 üzenetére
A lapod speckójába nem írnak marvell vezérlöröl, csak jmicron-osról (fekete meg az esata) ami szintén sata2-es, tehát jó lesz neked az inteles is.
-
korcsi
veterán
válasz
bigdigit #39381 üzenetére
Bios frissítés után újra be kell állítani az AHCI módot, de lehet tévedek és már megtetted, vagy IDE-be mindig megy a rendszer.
Most végig olvastam a hozzászólásod, úgyhogy tárgytalan.
Esetleg dugd át az intel vezérlöre, ha akkor rendben megy akkor vezérlö gubanc van.
-
Jester01
veterán
válasz
bigdigit #39370 üzenetére
Ha jól látom az az alaplap sata2-es csak, az fogja meg a szekvenciális sebességet. De igazából az nem is olyan fontos, a 4K/QD32 érték számít, az viszont igen szép.
Esetleg mérhetsz egyet random adattal is, azzal kapod a legrosszabb eredményeket A 0-fill (amit mértél) az meg a legjobb. Normál használat során valahol a kettő között lesz. -
dani3l
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- 512 Gb-os NVME-k
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged