- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Ist
tag
A HDS nem minden SSD-t kezel jol (foleg nem az ujabbakat), en nemreg irtam a fejlesztonek es kuldtem el bug reportot, mert az en SSD-met fel sem nagyon ismerte, igy az ertekeit sem olvasta ki. A fejleszto igerte, hogy hamarosan javitani fogja.
Ha a Christal 100%-at ir, akkor en mar kicsit megnyugodnek a helyedben. Esetleg meg egy ket ilyen teszt progival megnezheted es ha kibukik, hogy csak a HDS nem ad vissza megfelelo erteket, akkor Te is jelezheted a fejlesztoje fele, mert sw bug lesz es nem az SSD-d a hibas.
-
Ist
tag
A 3% csokkenes erdekes, CrystalDiskInfo-val is nezted? Az mit mond a statuszra ?
-
grex4
aktív tag
annyit tennék még hozzá, miszerint szintén normális hogy vadiújonnan 3óra alatt 3 % kondíció csökkenés HDS szerint?
skacok, normális ha egy 64gigás kingston amit lentebb is linkeltek, 45-50fokos egy laptopban? a gyári vinyó meg a kingston műanyag külső teljesen zárt rack-jében 35?
-
grex4
aktív tag
üdv ismét. Megrendeltem végül a kingstont a múltban ért probléma ellenére is, bízom az újabb kiadásban, firmware frissítés lehetősége is fenn áll, szekvenciálisban is elég jó, kis fájlokban is erősebb a tömegeknél, ár-érték is jó, szal meggyőztem magam. Ha mégse indulna el van 8 napom visszavinni. Csak nem lesz probléma! Köszönöm a segítséget, ezt a ramdisc dolgot én is meglesem, jólhangzik
-
alvaro
senior tag
Passz. Nem szokott ilyet, de előfordulhat.
Meg attól még, hogy akkor történik, nem biztos, hogy az ciripel. Pont azért mondtam a tápot, mert pl. videokártya vagy CPU-teszt közben változó terhelés is hallható lehet a tápon. Van pl. egy játékom, amin (halálos csöndben) hallom, hogy hány fps-sel megy
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest