- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
alfstokes #45263 üzenetére
tudom és tudjuk,hogy nem egy ajánlott a Petrol
a boltot nem érdekli a dolog,mikor már eladta portékát,csak akkor kapsz vissza az árából teljes összeget ha feltelepíted és elromlik,mert sanda gyanúm,hogy 15000 Ft felett se tudnád eladni. Bár én lehet,hogy kivasalnám a bolti eladóból a teljes blokkon szereplő összeget. Mivel nincs olyan termékük már és akkor a bolti árat kell vagyis az akkor vásárolt áron kell meg kapnod a pénzt.
kérdés azon az áron mit adnak ott majd? -
jeni
félisten
válasz
alfstokes #45247 üzenetére
Inkább várd meg,hogy elromoljon,jobban jársz úgy anyagilag,mintha ár alatt adnád el.
Amúgy az enyémet sem látta elsőre,csak azután,hogy formatáltam a cuccot.Igazán látta a gépem,BIOS-ban szerepelt,hogy ott van de írta,hogy particionálni kell.Így egybe formatálás volt. -
jeni
félisten
válasz
alfstokes #45231 üzenetére
szia
eladni,ha nem tudsz megbékélni vele. tönkretenni,hogy gyári hibás legyen nem nagyon tudod,hacsak firmware frissítéssel,vagy fullra telepíteni és majd csak kampec lesz és akkor már gariban cserélheted ki majd.
ha pedig nincs gond vele használd amíg el nem romlik magától.
Aktív témák
Hirdetés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest