- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
csimika #45379 üzenetére
De gondolom ha 20%-ot mutat majd ez az érték, akkor az már nem ugyanúgy fog működni, mintha 98%-ot mutatna... gondolom én
Nem óhajtok upgradelni, mert ha döglődik betolom gariba, és tolok egy wint a 830asra ami mellette van
Csak hát nem mindegy, hogy gari idő lejárta előtt hal meg vagy utána.
Egyetlen egy windows volt rátelepítve, se reinstall, se semmi, és már több mint egy éves... csak így eladni nem nagyon lehet. -
Bodor
veterán
válasz
csimika #45146 üzenetére
Hát akkor Te várjál. nem mondtam senkinek azt, hogy kötelező az én tanácsom szerint vásárolni...
Azt gondolom belekalkuláltad a dolgokba, hogy az OCZ adott el a legtöbb SSD-t, és így a user error-ok ( többek között elrontott firmware frissítések) száma is ennek arányában nézendő... -
vazzz
őstag
válasz
csimika #43326 üzenetére
Meg az ssd-hez se
(bocs)
"Kulonben egy SSD is lassabban fog fragmentalt fileokat olvasni, vagy rosszul gondolom..."
Igen, rosszul gondolod. A win7 nem véletlenül kapcsolja ki a defragot, ha ssd-t érzékel. Itt nincsenek mozgó alkatrészek, tányérok, olvasófejek, ezek egyszerű nand chip-ek, amelyek elérési ideje töredéke egy hdd elérési idejének, még akkor is, ha a trim nem működik, és összevisszaság uralkodik az ssd-n. A trim helyettesíti a defragot, bár teljesen máshogy működik... ne defragolj se manuálisan, se automatizálva, mert kárt teszel vele. Bízd rá a trim-re, akkor is, ha nem tudod, mi az. Rengeteg leírás van a neten ezekről a dolgokról, mindenféle nyelven, kezdd itt: wikipediagolyani: Crystaldiskmark 0fill-el mérj, sandforce ssd-knél az a mérvadó. (úgy érzem magam, mint egy papagáj, annyiszor leírtam/leírtuk már
)
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest