Hirdetés
Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
csimika
üzenetére
De gondolom ha 20%-ot mutat majd ez az érték, akkor az már nem ugyanúgy fog működni, mintha 98%-ot mutatna... gondolom én

Nem óhajtok upgradelni, mert ha döglődik betolom gariba, és tolok egy wint a 830asra ami mellette van
Csak hát nem mindegy, hogy gari idő lejárta előtt hal meg vagy utána.
Egyetlen egy windows volt rátelepítve, se reinstall, se semmi, és már több mint egy éves... csak így eladni nem nagyon lehet.

-
Bodor
veterán
válasz
csimika
üzenetére
Hát akkor Te várjál. nem mondtam senkinek azt, hogy kötelező az én tanácsom szerint vásárolni...
Azt gondolom belekalkuláltad a dolgokba, hogy az OCZ adott el a legtöbb SSD-t, és így a user error-ok ( többek között elrontott firmware frissítések) száma is ennek arányában nézendő... -
vazzz
őstag
válasz
csimika
üzenetére
Meg az ssd-hez se
(bocs)
"Kulonben egy SSD is lassabban fog fragmentalt fileokat olvasni, vagy rosszul gondolom..."
Igen, rosszul gondolod. A win7 nem véletlenül kapcsolja ki a defragot, ha ssd-t érzékel. Itt nincsenek mozgó alkatrészek, tányérok, olvasófejek, ezek egyszerű nand chip-ek, amelyek elérési ideje töredéke egy hdd elérési idejének, még akkor is, ha a trim nem működik, és összevisszaság uralkodik az ssd-n. A trim helyettesíti a defragot, bár teljesen máshogy működik... ne defragolj se manuálisan, se automatizálva, mert kárt teszel vele. Bízd rá a trim-re, akkor is, ha nem tudod, mi az. Rengeteg leírás van a neten ezekről a dolgokról, mindenféle nyelven, kezdd itt: wikipediagolyani: Crystaldiskmark 0fill-el mérj, sandforce ssd-knél az a mérvadó. (úgy érzem magam, mint egy papagáj, annyiszor leírtam/leírtuk már
)
Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)